Bulvár-celeb

2023.01.13. 10:28

Eltűnt milliók, sikertelen koncert - kikészült, majd kórházba került Mohamed Fatima

Botrányoktól hangos a sajtó azóta, hogy a híres Fekete Vonat koncertet adott az Arénában.

Forrás: TV2

Miközben a koncert szervezője menekül a felelősség elől, a legendás zenekar énekesnője kórházba került.

Nő a balhé a Fekete Vonat január 7-i arénás visszatérő- és egyben búcsúkoncertje óta,legalábbis ami az anyagiakat illeti. Így nem csoda, hogy Junior is melegebb tájakon keresi a nyugalmat, és alighanem az elmúlt napok történéseivel hozható kapcsolatba az is, amiről a Bors értesült, miszerint Mohamed Fatima kórházba került.

A Bors nem tudta elérni az énekesnőt, szöveges üzenet útján kaptak csak választ: 

"Bocsánat, de épp kórházban vagyok!"– írta Mohamed Fatima. 

Hogy pontosan mi történt, arra nem kaptak tőle választ. "Fatima mostanában nagyon köhögött, biztosan csak kivizsgáltatja magát, nincs miért aggódni" – hárította az érdeklődést a fellépései szervezője.

Mohamed Fatima

Fotós: Illyés Tibor / Forrás: MTI

A koncert óta különböző összeesküvés-elméletek kaptak szárnyra. Előbb Fatima és Beat tette szóvá, hogy nem lettek kifizetve a bevételekből a megbeszéltek szerint. A show szervezője, Boross János a Bors ezt firtató kérdéseire beismerte, hogy anyagi bukás volt a koncert, de szerinte nem ő, hanem a válság, a Covid és minden más a hibás.

"Gazdaságilag nem volt siker"– ismerte el  Balassa János, az InConcert Produkció ügyvezetője, aki korábban arra is utalást tett, hogy jobban járnának a zenekar tagjai, ha nem terelnék jogi útra a koncert kapcsán kirobbant botrányt.

"A helyükben egy ügyvédet sem fárasztanék ezzel az üggyel. Elkészült az elszámolás, nyitottak a könyvek, a zenészek bármikor belenézhetnek, és láthatják, hogy mennyi bevételünk keletkezett. Annak alapján ők nagyon is túl lettek fizetve, de mint mondtam már korábban, nem kérem vissza tőlük a pénzt, megérdemlik. A lelkiismeretem tiszta, a gazdálkodásunk tiszta, szeretném lezártnak tekinteni ezt az ügyet" – mondta Balassa János arra a kérdésre, hogy számíthatnak-e a zenészek még egy kis pénzre.

Korábban elmondta azt is, hogy nem sikerült elég jegyet eladniuk, így úgynevezett tiszteletjegyeket szórtak szét a médiában, hogy ne legyen foghíjas a stadion nézőtere. 

Ám egyre több rajongó állítja azt, hogy ők hiába fizettek online a belépőért, ingyenes tiszteletjegyet kaptak cserébe, ami sokaknak gyanús, és többen ebben látják a Fekete Vonat show-jának "anyagi bukását".

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában