Bulvár-celeb

2022.11.22. 12:36

Tóth Andi pontosan tudja, mi a baja vele sok embernek

Az énekesnő a TV2-nek forgatja a Hazatalász című sorozatot, szerepelt a Mintaapákban, megnyerte a Dancing with the Starst, a show-ba pedig visszatér a szombati döntőben. A Tények Plusznak adott interjút.

Fotó: Instagram

A drogügyekkel kapcsolatba hozott énekesnő  a TV2-nek elmondta, hogy már nem felétlen akar mindent megosztani magáról. Tudja magáról, hogy miért megosztó személyiség: szerinte azért, mert erős karakter. "Soha nem tudtam megjátszani magam, mindig kimondom, amit akarok. Olyan kifejezéseket használok, amiket szeretnék" - magyarázta.

"Nem zárkóztam be. Lett egy falam, stabilan, de nincs zárva a kapu. Ki lehet nyitni azt a kilincset, de csak olyanoknak engedem, akik jóindulattal és kiváncsisággal jönnek" - mondta az énekesnő, aki úgy érzi, jó emberismerő lett.

Nem fog beszámolni minden eseményről az életében. "Ez nem azért van, mert titkolok bármit... de mindenki megillet a magánélet" - vélekedett.

A TV2-es Mintaapák után hamarosan a Hazatalálsz című sorozatban szerepel. "Mindent elvállaltam idén... annyira vártam ezt a sorozatot! Ennek most nagyon örültem: nem főszerep, de fontos szál" - mesélte az Origo szemléje szerint Tóth Andi, aki egy Orsi nevű karaktert alakít a napi sorozatban. 

 

Címkék#Tóth Andi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában