Bulvár-celeb

2022.11.16. 10:37

Szívszorító vallomást tett Berki Mazsi: a csillogó felszín sok könnyet rejt

Őszintén vallott az életéről Berki Mazsi.

A nőies külső egy küzdeni képes anyát takar, aki mindent megtesz azért, hogy a tragédia után egyensúlyban maradjon, mert már nem csak önmagáért felelős. A Hot!-nak betekintést engedett az életébe, ami a csillogó felszín mögött még sok könnyet rejt.

„Lehet, hogy az édesapák bizonytalanok abban, hogyan kell bánni egy kisbabával, de a legtöbb helyzetben ott vannak, és fontos döntésekben segítenek. Még az elvált szülők is meg tudják beszélni az olyan kérdéseket, mint a bölcsőde vagy éppen egy oltás beadása. Én már soha nem fogom tudni megbeszélni ezeket a gyerekem édesapjával.(...) Anyukámat, a barátaimat persze megkérdezem, de a legvégén mégis egyedül vagyok, és ez nagyon nehéz” – árulta el a Hot! Magazinnak Mazsi, aki az új kapcsolatáról is beszélt.

– Hol éltek most és miből tartod el magatokat? Van segítséged?

– Az élet úgy hozta, hogy egyedül tartom fenn a háztartásunkat, egyedül fizetem a számlákat, én veszek szinte mindent.

Anyukám és a család szokott ruhákat és mindenféle jó dolgot ajándékozni Emmának. Ezért nem volt kérdés, hogy pár napra be kell adjam Emmát bölcsibe, mert képtelenség kisgyermek mellett dolgozni. Amikor együtt vagyunk, szeretek vele minőségi időt tölteni, ugyanakkor próbálom önállóságra is nevelni, hagyom néha egyedül játszani. De a munkát nem tudom mellette olyan hatékonyan elvégezni, mint amikor bölcsiben van. Egyelőre heti három napot jár. Bekukucskálok az ablakon, látom, hogy mosolyog, jól érzi magát, amikor menni kell, nem sír, ez megnyugtató. Ha nem lenne ilyen nyitott a közösségre, keresnék más megoldást.

 

 –A történtek ellenére a Krisztiánnal közös albérletben maradtatok. Nem rohannak meg időnként az emlékek?

 – Nem olyan régóta laktunk itt együtt, csupán egy éve. Annyit dolgoztunk, jöttünk-mentünk, nem töltöttünk sok időt a lakásban. Sok emlékem van, de nem kötődnek ehhez a lakáshoz. Hálás vagyok, hogy itt tudtunk maradni a Római-parton, mert számomra fontos a víz közelsége. Nem tudom megmondani, miért nincs rossz érzésem, ugyanakkor nem lenne egyszerű elköltözni egy kisgyerekkel.

A teljes interjú a legfrissebb Hot Magazinban olvasható!

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában