Bulvár-celeb

2022.11.05. 09:00

Perrel fenyegetőzik, teljesen kiborult Berki Mazsi

Az özvegy legutóbbi ideiglenesen elérhető Instagram-sztorijában kifejtette, hogy nagyon unja már az őt ért támadásokat.

Forrás: Ripost

Sok támadás éri Berki Krisztián özvegyét férje halála óta, sokak szerint felhasználja a gyászt arra, hogy magát sajnáltassa és továbbra is a figyelem középpontjában maradjon - írja az Origo. Legtöbben azt vetik a szemére, hogy az egykori médiasztár sírhelye elhanyagolt, mivel ott sosem látni Berki Mazsit. 

Most elege lett a kritikákból, így egy hosszas bejegyzést tett közzé, amelyben megfenyegette a sajtót is az őt ért rágalmak miatt. "Úgy érzem, eljött az ideje, hogy az ügyvédemmel megtegyem a megfelelő lépéseket..." - kezdte bejegyzésében, amelyben különböző cikkek címeire reagálva kezdett kétségbeesett magyarázkodásba.

Többek között arra is reagált, hogy Mindenszentek napján miért nem látogatott ki néha férje sírjához – amit persze letagadott.

"Csupán annyit mondtam az újságírónak, aki megkérdezte, hogy kimegyek-e a temetőbe, hogy erre a kérdésre nem szeretnék válaszolni. Azt nem mondtam, hogy jártam-e ott az elmúlt 24 órában, vagy megyek-e még ki a következő napokban" - írta az Instagram-sztorijában közzétett bejegyzésben, amelyhez végül hozzáfűzte, hogy ő

 éjszaka ment ki Berki Krisztián sírjához 

azért, hogy senki ne lássa, mert egyedül szeretne gyászolni.

Forrás: Instagram

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában