Bulvár-celeb

2022.11.09. 09:32

Meglepő titkokat árult el Schobert Lara

Bár elégedett magával, folyton fejlődni szeretne Schobert Lara. A tökéletes külső-belső eredmény érdekében még a bulizásról is lemondana a 19 éves lány.

Fotó: Bors / TV2

Életmódváltásba kezdett Schobert Lara. Persze Schobert Norbi és Rubint Réka gyermekeként egész életét átitatta az egészségtudatos létforma, most azonban plusz motivációt kapott. Testvére, Norbi nemrég látványos átalakuláson esett át, elképesztő izomzatot épített.

A Bors felkereste a 19 éves Larát, aki elárulta:

– Az öcsém, Norbi motivál. Nagyon becsülöm a kitartását, ő a példaképem.

– kezdett bele Lara.

– Úgy vagyok vele, hogy egy a génünk, a vérünk: ha neki ment, akkor nekem is fog – bizakodott. – Sajnos nem tudok olyan gyakran járni konditerembe, mint ahogy szeretnék. Napi egy óra lovas edzésem van és sok a munka is. De ha tehetném, minden nap lemennék kondizni. Egyedül szeretek edzeni, hallgatom a zenét, kitisztítom a fejem. Ez a gyógyír a sok ingerre, stresszre, ezeket erővel adom ki magamból. Könnyebben edzek, ha ideges vagyok valamiért. Aztán kitisztul a fejem, tisztábban látok mindent.

Emellett az étkezésre is a korábbinál jobban odafigyel, sőt, még egy lemondást tenne az egészségéért.

– A bulizást is szeretném most elhanyagolni ennek érdekében – árulta el.

Olyan külsőt szeretnék, hogy ha belenézek a tükörbe, azt mondjam: Hm! Ez igen!

– Nem tartom magam csúnya lánynak, de fejlődni szeretnék. A barátaim és a szüleim úgy szeretnek, ahogy vagyok, de szeretném, ha még büszkébbek lennének.

Lara természetesen szülei tanácsát is megfogadja az edzéssel kapcsolatban, és az élet más területén is hallgat rájuk.

– Anyukám a legjobb barátnőm, a pszichológusom. Bár fizikailag nem vagyok olyan erős, mint ő, remélem, a belső kitartását örököltem, az igazán példamutató tette hozzá.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában