Bulvár-celeb

2022.11.25. 05:55

Ezzel foglalkozik Stohl András lánya: boldog, hogy a szakmájában dolgozhat

Stohl Rebekának rengeteg szép emléke fűződik a Külvárosi Kávéházhoz, aminek most nemcsak az egyik vezetője, de felszolgálóként is találkozhat vele, aki Újpesten jár.

Stohl András 25 éves lánya reggeltől estig abban a kávézóban dolgozik, amelynek fénykorában családjával a törzsvendégei voltak.  

 

„Nagyon pici voltam, amikor ide jártunk régen, de sok mindenre emlékszem: ahogy a nővéremmel és anyuékkal jöttünk ide, hogy hol ültem... Rengeteg emlékem van a finom ételekről és a kedves itt dolgozókról”

 

– emlékszik vissza Rebeka, aki családjával és barátaival együtt vezeti a helyet és boldog, hogy a szakmájában dolgozhat. Igyekszik meghagyni a hely eredeti hangulatát, berendezését, sőt, a hamarosan megnyíló étteremrészen is étlapon lesz a modern ételeken kívül néhány az eredeti, ikonikus finomságokból.

Fotó: Sándor Bánkuti / Forrás: Metropol

Rebeka szeretné, ha a kávéház újra kulturális központ  is lehetne: „Tervezünk felolvasóestet és ismert művészeket is meghívunk közös beszélgetésekre. Nagyon hiányoznak az ilyen programok a mai világból, amikor értékes, érdekes embereket hallgathatunk és beszélgethetünk is velük” – mondta el  Rebeka a Metropolnak.

A fiatal üzletvezető édesanyja mindennap a kávézóban reggelizik, és édesapja, aki nagyon büszke lányára, szintén gyakori vendég a kávéházban. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában