Bulvár-celeb

2022.10.18. 16:30

Vérig sértette Varga Viktor Kulcsár Edinát, de nem sajnálja (videó)

Az énekes igyekezett tisztázni a nézeteltérést, amit korábbi véleményével generált, ám ettől maga a vélemény kicsit sem változott.

Forrás: Instagram

Még január elején jött ki Kulcsár Edina első saját dala, amely újdonsült szerelme, Varga Márk, azaz G.w.M segítségével készült, és amelyben a szépségkirálynő mély érzelmeiről énekel. A szerzemény megosztó volt a közönség körében: egyesek imádták, másoknak egyáltalán jött be - írja a Bors.
A hírességek közül is többen véleményezték Kulcsár Edina elénekelt vallomását, Varga Viktor egyenesen a Borsnak beszélt a dal hallgatása közben felmerült érzéseiről.

"Hogy mit gondolok arról, hogy az emberek előszeretettel fogyasztják a sz*rt? Ez nem egy új keletű dolog. 

Szerintem már legalább tíz éve észre lehet venni, hogy az a kelendő, ami gagyi. Nem szólok bele. Nyilván az énekelhet, aki csak akar, de attól még, hogy valaki kitalálja, hogy énekelni fog, attól még nem lesz énekes. 

Bartók és Kodály most rendesen forog a sírjában. Valahol náluk állhatott meg a nép zenei tanítása" – nyilatkozta korábban a Borsnak az énekes.

A kendőzetlen véleménynyilvánítás úgy fest, G.w.M-hez is eljutott, a TV2 hétfő esti Párharc műsorában ugyanis kiderült: az eset tüskét hagyott benne. 

Nem is kellett sokat várni a nézeteltérés tisztázására, Viktor a villába való érkezése után szinte azonnal nekiállt megbeszélni a dolgokat, majd így szólt:

"Tudod, miért nem fogok elnézést kérni? Mert valójában tényleg sz*r."

– zárta magyarázatát az énekes.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában