Bulvár-celeb

2022.10.05. 16:54

Vallomást tett a drogbotránya után a bíróságon Árpa Attila

A színész korábban drogügyletbe keveredett, szerdán kezdődött el a bírósági tárgyalás.

Fotó: Bors

A színész otthonát 2019-ben ellepték a rendőrök, miközben Árpa kártyapartit rendezett a kertjében. Kiderült, a nyomozók, akik régóta figyelhették Árpa Attilát, azt feltételezték, hogy a baráti összejövetelen többen is fogyasztanak és kereskednek kábítószerekkel. Attila mindeddig tagadta a vádakat.

Idén márciusban kezdődött a bírósági tárgyalása az ügynek, ám akkor Attila egy sorozatszerepe miatt igazoltan távol maradt, és ügyvédje képviselte. A vádirat szerint másodrendű vádlottként rendszeres kokainvásárló volt a színész, 2018 óta.

K. Péter, az elsőrendű vádlott, továbbra is bűnösnek vallja magát, és azt állítja, hogy a többi vádlott, tehát Árpa is vásárolt tőle kokaint, ráadásul ő volt az egyik legnagyobb vevője, aki sűrűn felkereste.

„Vallomást kívánok tenni, azonban bűnösségemet nem ismerem el. Kijelentem, hogy a bűncselekményt nem követtem el. Nem vagyok kábítószer-kereskedő. Azt nem tagadtam, hogy volt, amikor fogyasztottam. Nem vagyok büszke arra az időszakra. K. Pétert ismerem. Tőle vásároltunk kábítószert, de csak és kizárólag saját használatra. Az, hogy nálam drogos bulik voltak, nem igaz”

– hangzott el Árpa Attila vallomása a Bors cikke szerint.

Árpa Attila ezután arról beszélt, hogy a főhadnagynő a haragosa volt az ő akkori élettársának, így lehet, hogy személyes indok van a háttérben. Tudja, hogy ehhez az ügyhöz nincs sok köze, de szerinte lehetséges, hogy a főhadnagynő akarta valamiért drogosnak és drogkereskedőnek beállítani őt. Most is úgy véli, hogy egy boszorkányüldözés áldozata, nem azért van itt, mert drogkereskedő lenne. 

Végezetül hozzátette, hogy bármilyen vizelet- vagy vérvizsgálatot megcsináltat, ha az szükséges.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában