Bulvár-celeb

2022.10.11. 22:00

Ügyvédhez fordultak Berki Krisztián szülei: nagy lépésre szánták el magukat

Júlia asszony szerint Mazsi nem jár ki Krisztián sírjához, így nem érti, hogy miért Budapesten kellett végső nyugalomra helyezni.

Forrás: TV2

Az elhunyt celeb édesanyja a Bors információi szerint komoly döntést fontolgat. A gyász okozta elkeseredés és végtelen szomorúság furcsa gondolatokat képes ébreszteni az ember fejében. 

Fotós: Markovics Gábor / Forrás: Ripost

Kétségtelen, hogy extrém élethelyzet, ha egy szülőnek el kell temetnie az egyetlen gyermekét, így nem is csoda, hogy a fájdalomtól beszűkült tudatállapotban olyan ötletek fogalmazódnak meg, melyekről először nem is mer az illető hangosan beszélni...

Krisztián édesanyja is ilyen labilis érzelmi állapotban van, melyen szerinte csak egy dolog segíthet: ha mindennap kilátogathat a fia sírjához. Az azonban száz kilométerre van az otthonától.

Forrás: Bors

Berki édesanyja és édesapja nemrégiben ügyvédnél járt, hogy megérdeklődjék, vajon megvalósítható lenne, hogy a fiuk földi maradványait a szülővárosában temessék újra? 

Hogy a szülők pontosan mit terveznek, és hogy van-e esélyük a szokatlan tervük megvalósítására, arról a szerdai Borsban olvashatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában