Bulvár-celeb

2022.10.12. 05:30

Szorcsik Viki beismerte: még mindig együtt vannak Csutival

A születésnapját ünneplő gyönyörű színésznő megtörte a csendet, és tisztázta, mi is a helyzet jelenleg közte és Csuti közt.

Forrás: Youtube

Szorcsik Viki a Borsnak elárulta: remekül van. Rengetegen felköszöntötték, az ünneplés általában nála egy hétig tart, így aki eddig lemaradt, az sincs elkésve. Ilyenkor sokan gondolnak rá, és ez neki minden ajándéknál többet ér. A szülei már a hétvégén meglátogatták, barátnője pedig a kedvencével, sajttortával kedveskedett neki - írja a Bors.

De vajon a párja mivel lepte meg?

A Bors kérdésére a színésznő elárulta, a sajtóban elterjedt hírekkel ellentétben Csutival nem ért véget a kapcsolata. A párosról még augusztus végén röppentek fel az első pletykák. Akkor az a hír járta: egy tévéműsor forgatása közben kerültek közel egymáshoz. Noha a kapcsolatot eddig egyikőjük sem erősítette meg, pár hete már nem igazán titkolóztak: egy helyről, Bécsből posztolt Szorcsik Viki és Szabó András, igaz, külön-külön. Néhány nappal ezelőtt azonban újabb hírek reppentek fel, miszerint Viki ismét szingli. 

Most azonban megerősítette: ez nem igaz, Csutival még mindig együtt vannak. Sőt, azt is elárulta, milyen szinten áll a kapcsolatuk.

 

Forrás: Instagram

"Ismerkedünk továbbra is. Engem erről nem kérdezett meg senki, ahogy arról sem, igaz-e, hogy együtt vagyunk. Ami nem baj, mert a magánéletem igazából csak rám tartozik. Őszinte ember vagyok, a kapcsolatunkat nem titkoltam soha, megjelentünk már együtt is, de nem tartom elsődlegesnek, hogy ezzel szerepeljek a sajtóban, azt inkább meghagyom másnak. Nem szeretek kapkodni, soha nem lehet tudni, mit hoz a jövő" – fogalmazott a színésznő.

Viki azt is felfedte: a TV2 Farm VIP műsorának forgatásán ismerkedtek meg, és rögtön kölcsönös szimpátia alakult ki közöttük Andrással.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában