Hazai bulvár, celeb

2022.09.24. 17:00

Harsányi Levente őszintén vallott: sokat gondol a halálra

A műsorvezető elárulta: bár alapvetően vidám embernek tartja magát, az utóbbi időben komolyan átértékelte az életét.

Forrás: MTI

Fotó: Zih Zsolt

Harsányi Levente a Palikék Világa by Manna Három Igazság című műsor vendége volt. "Mostanában van egy melankolikus részem, amikor elgondolkodom azon, hogy mi van. Mi az élethelyzetem, az elfoglalt szerepem, mi fontos, mi nem fontos. Most egy kicsit átmentem gondolkodóba... Az életigenlés, a lendület, és a pozitív gondolkodás nélkül egy tapodtat sem érdemes" – mondta Levente, hozzátéve, hogy sokszor érzi magát magányosnak - derül ki a Life.hu cikkéből.

"A covid óta van bennem ez a gondolat, akkor erősödött fel. Sokan mentek el. Amikor nagy számban távoznak a szeretteink, az kicsit más látásmódot, meg gondolkodást adott az életemnek, ráadásul én is elkaptam a betegséget" - mondta.

"Kétszer is úgy feküdtem le, hogy ha reggelre meghalok, mi lesz. Ami eddig nem volt soha, nem jutott eszembe. Ott van két tünemény gyermek, a széfben nincsen pénz, mi lesz a gyerekekkel. Egy teljesen más helyzetet adott és mutatott a 2020-as covid-vonal. Ezen elkezdtem agyalni, de nincs semmilyen halálfélelmem" – vallotta be.

Forrás: Facebook

Harsányi Levente korábban arról beszélt, hogy újra készen áll az ismerkedésre. A rádiós azt is elárulta, hogy szokott csajozni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában