Őszintén

2022.06.07. 16:40

Zámbó Krisztián videóban mondta el az igazságot szakításáról

Az énekes egyértelművé tette: véget ért a kapcsolata.

Év elején még az esküvőt tervezgette Zámbó Krisztián és kedvese, de egy hete válságba került a kapcsolatuk - írja a Bors.

Az énekes és Takács Zsuzsika több mint egy évtizede alkotnak egy párt, három éve el is jegyezték egymást, sőt, mostanában már a családalapítás is ott volt a levegőben a boldogító igen kimondása mellett. 

Most azonban úgy tűnik, ebből semmi nem lesz. 

Míg korábban Zsuzsi még arról beszélt, hogy "vannak eszméletlen jó és vannak nehezebb időszakok egy párkapcsolatban. Szerintem ez mindenhol így van", addig Krisztián Insta-videóban tisztázta: itt nem hullámvölgyről, hanem lezárásról van szó.

Forrás: TV2

Zámbó Krisztián elmondta, miért szakítottak. "Itt az ideje, hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba, illetve megpróbálok én tiszta vizet önteni" – kezdte. "Zsuzsival nem vagyunk együtt három hete, és ez nem is fog már megváltozni. 

Nem veszekedve mentünk szét, nem volt se pali, se nő a dologban. Úgy éreztük, ez a dolog nem működik már, mert mások az elképzeléseink a jövővel kapcsolatban. Volt 11 évünk, amiben minden volt. Megéltünk, amit lehetett. 11 év az már tényleg nagyon sok idő egy párkapcsolatban. Én is sokat változtam, azt gondolom, Zsuzsi is sokat változott. 

Sokat nem tudtok a mi magánéletünkről, hogy hogyan élünk, mert mindig próbáltunk példát mutatni, hogy a mi kapcsolatunk milyen példás" – magyarázta az énekes, aki a posztja alatt, kommentben egyébként hozzáfűzte: "Nagyon kérem, ne sajnáljon senki semmit! Inkább kívánjatok sok sikert nekünk!"

Borítókép: Instagram

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában