Őszintén

2022.06.04. 18:00

Szívszorító interjút adott Miló Viki

A legsikeresebb magyar női ökölvívó úgy érzi, az egész életét feláldozta a sportért, és már nagyon bánja, hogy nem vállalt gyereket.

Miló Viki csupán 7 éves volt, amikor kick-box edzésekre kezdett járni. Néhány évvel később áttért a kung-fura, s hamarosan kétszeres világbajnoki címet szerzett, majd ökölvívóként küzdött meg a világbajnoki övért. Mindezek ellenére nem érzi teljesnek az életét - derül ki az Origo cikkéből.

"Én feláldoztam az életemet a sportért. (...) Az életemből kimaradt a gyerek, amit amíg élek, sajnálni fogok. 

Lehet, hogy hússzor álltam a világ tetején, ugyanakkor nem adatott meg a gyerek, és 44 évesen már nem hiszem, hogy most pont megtalálom a férjemet, és már most akkor gyerekem lehet. 

Ilyen hiú ábrándjaim nincsenek. Nekem ez volt az ára" - mondta a TV2 Tényeknek, és elárulta, hogy jelenleg párkapcsolatban él, de nem érzi szükségét, hogy elkötelezze magát.

"Azt, hogy hova lesz a kifutása, majd eldönti a jövő. Most így teljesen elégedett vagyok a kis életemmel. Jövök-megyek, nem szól bele senki, és amikor szeretném, akkor találkozunk és jól érezzük magunkat" – mondta az egykori ökölvívó, aki az utóbbi években csivavái versenyeztetésével foglalkozik.

Borítókép: Instagram

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában