Elképesztő

2022.04.21. 06:05

Bódi Csabi őszintén bevallotta: „Nincs olyan testrészem, amit ne fogdostak volna össze”

A zenész a zaklatás minden formáját megtapasztalta az elmúlt években.

Csabi felesége teljes mértékben megbízik benne, annak ellenére, hogy férje gyakran kapott kéretlen üzeneteket és konkrét ajánlatokat a rajongóktól. A népszerű énekes őszintén beszélt  arról, hogy az ilyen jellegű zaklatás minden formájával találkozott már – derül ki a Bors cikkéből.

„Minden megtörtént, ami csak létezik. Volt, aki a nemi szervéről mutatott fotót, küldtek nekem bugyit, és nincs olyan testrészem, amit fellépéseken ne fogdostak volna össze. Kaptam már mindenféle üzenetet, volt már arra is példa, hogy fiúk összefogdostak, és tőlük is érkezett már rengeteg ajánlat. Volt egy konkrét eset, amikor egy reptéren dolgozó hölgy küldött egy »premier plán« képet, majd részleteket arról, hogy mikor és hová menjek érte. Persze nem éltem a lehetőséggel” – emlékezett vissza Csabi, aki egyáltalán nem bánja, hogy manapság már nem kap efféle üzeneteket.

Ennek okáról meglepő kijelentést tett, szerinte azért nem kap ajánlatokat, mert már nem a régi.

„Elvesztettem azt a bájamat, ami régen megvolt. Elhíztam sajnos. Akinek nincs más szenvedélye, csak az étel, annak nem lehet azt mondani, hogy könnyen megszabadulhat a súlyfeleslegétől. Ez olyan, mintha arra kérnéd a madarat, hogy ne repüljön” – magyarázta.

Forrás: Instagram

Csabi házassága kiállta az idő próbáját, és nem szenvedett csorbát a zaklató üzenetek miatt sem: ő és felesége nemrégiben ünnepelték a 15. házassági évfordulójukat.

Mindketten hisznek a sírig tartó szerelemben, mivel még ennyi idő után is vágynak egymás társaságára. Ez persze nem jelenti azt, hogy semmit sem kell tenniük ezért. Azt vallják, az őszinteség és a tisztelet mellett türelem, valamint önfeláldozás is szükségeltetik.

„Fontos, hogy az ember úgy fogadja el a másikat, ahogy van, és ne akarja drasztikus változtatásokra kényszeríteni. Például eleinte nem hajtottam le a vécéülőkét, ami Ginát idegesítette. Bár én butaságnak tartom, megteszem a kedvéért. Ez rendben van, de az nem férne bele, hogy megváltoztassam a személyiségemet” – jelentette ki Csabi, akivel olykor előfordul, hogy nem úgy szól Ginához, ahogyan az elvárható lenne.

„Nagyon stresszes életet élek, de Gina ezt nagyon jól kezeli. Ha fáradt és feszült vagyok, megesik, hogy nem úgy nyilvánulok meg, ahogy kellene. Ő viszont pontosan érzi, mit kell mondania ahhoz, hogy azonnal lenyugodjak. Semmit nem vesz magára, mert tudja, értük szenvedek és dolgozom olyan sokat. Mindketten a másik érdekeit nézzük, és szerintem ez a jó házasság titka” – zárta gondolatait.

Borítókép: Bors


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában