Hoppá!

2022.03.16. 15:15

Őszinte vallomás: így viszonyul Szabó Ádám a kisgyermekes nőkhöz

A népszerű harmonikás Tóth Andival való szakítása óta féltve őrzi magánéletét.

Szabó Ádám szívét egy gyönyörű, barna hajú nő rabolta el. A népszerű harmonikás és Berni már csaknem egy éve járnak, ám csak ritkán látni róluk közös fotókat, szerelmüket inkább a négy fal között élik meg és nem a nyilvánosság előtt. Most azonban hosszú idő után posztoltak az Instagramra, Ádám egy romantikus vacsorára vitte kedvesét – szúrta ki a Ripost.

 

 


 

„Még nagyon sok ilyet. Tökéletes vacsora. Mindenkinek ajánlom az éttermet a megfelelő partnerrel a jobbján” – írta Berni, aki szívecskéket is biggyesztett a fotóhoz, a 24 óráig elérhető sztoriban pedig az összekulcsolt kezeikkel kürtölték világgá, hogy nagyon boldogok együtt.

 


A Ripost kiderítette, hogy Ádám ismét egy kisgyermekes anyukába szeretett bele, Berninek előző kapcsolatából ugyanis van egy kétéves kislánya, Alina. 

Ádám korábban többször is elmondta, hogy nem zavarja, ha a párjának van gyermeke. Ezt bizonyítja, hogy évekkel ezelőtt is olyan lányt szeretett, a nála két évvel idősebb Nikit, akinek van egy kisfia.

 

Borítókép: Ripost/Szabolcs László

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában