Bulvár-celeb

2021.10.22. 13:05

Már a helyszínen készül a Miss Intercontinentalra a magyar szépségkirálynő

A Magyarok Világszépe-választás győztese, Tóth Boglárka képviseli Magyarországot a 49. Miss Intercontinental világversenyen, amelyet október 29-én rendeznek Egyiptomban. A szépségkirálynő már a helyszínen készül a megmérettetésre.

A 2020-as Magyarok Világszépe, a szigethalmi Tóth Boglárka már a Miss Intercontinental helyszínén, az egyiptomi Sarm es-Sejkben van, ott készül az október 29-i versenyre.

„Izgatottan várom a versenyt, hogy új emberi kapcsolatokra tehessek szert és fejleszteni tudjam magamat.

Úgy gondolom, hogy ez egy hatalmas lehetőség arra, hogy jó messzire kerüljek a komfortzónámtól, és bizonyítani tudjak magamnak, a családomnak és az ismerőseimnek”

– mondta a szépségkirálynő.

Tóth Boglárka képviseli hazánkat a 49. Miss Intercontinental világversenyen
Fotó: Facebook

 

A világjárvány miatt a szervezők az idei évre halasztották a versenyt, így hosszú felkészülés előzte meg Bogi kiutazását. Az egyetemi tanulmányai mellett rengeteget sportolt, infrashape és speedfitness edzésekre járt, edzője pedig korábbi osztályfőnöke, Hollik András volt. A sport mellett kiemelt figyelmet fordított az egészséges táplálkozásra is – írja a Magyarok Világszépe oldalra hivatkozva az Origo.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában