nem olcsó

2021.10.10. 06:25

Csillagászati összeg – Mihalik Enikő ennyiért árulja New York-i lakását

A nemrég gyermeknek életet adó modell és párja meghirdették lakásukat, ami az ottani árakhoz nem túl drága, de a legtöbb magyar biztosan nem tudná megvenni.

Hungarian model Eniko Mihalik arrives on May 17, 2018 for the amfAR 25th Annual Cinema Against AIDS gala at the Hotel du Cap-Eden-Roc in Cap d'Antibes, southern France, during the 71th Cannes Film Festival. (Photo by ALBERTO PIZZOLI / AFP)

Forrás: ALBERTO PIZZOLI / AFP

Fotó: AFP

A csinos modell egy 24 óráig elérhető Instagram-sztoriban posztolta ki, hogy költözés előtt állnak és ebből kifolyólag eladóvá vált Brooklynban található lakása, amiért 460 millió forintot kérnek.

Az ötszobás, egy háló- és fürdőszobás ingatlan Brooklyn divatos és népszerű Williamsburg nevű városrészében található, amely a fiatalok számára igencsak vonzó sikkes butikjainak, divatos kávézóinak és népszerű éttermeinek köszönhetően.

A hirdetés szerint a lakás 109 négyzetméteren terül el és közel négy méteres a belmagassága,

emellett fel van szerelve amerikai konyhával, egy hatalmas gardróbbal, az ebédlő pedig akkora, hogy akár nyolcan is kényelmesen tudnak ott étkezni, a fürdőszobát pedig mindenütt márvány borítja.

A ház 1,5 millió dollárba kerül, ami forintra átszámolva 464 millió forint.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában