Bulvár-celeb

2021.08.06. 13:30

Mégis mi történt Dominikán? Egymás után szakítottak a párok az Exatlon után

Soha ennyi pár nem szakított még egy televíziós vetélkedő után, mint idén az Exatlon Hungary-t követően. Vajon a távolság ölhette meg a kapcsolatokat?

Forrás: TV2

Somhegyi Krisztián még az első évfordulót sem élte meg korábbi barátnőjével, Ágival. A dominikai vetélkedő véget vetett a szerelemnek, pedig Ági még videóüzenetet is küldött a Dominikán versenyző párjának.

Szente Gréta hirtelen szakítása is mindenkit meglepett, pedig a lány nem győzte hangsúlyozni az Exatlon alatt, mennyire szereti a Magyarországon maradt barátját, és érzésein a több ezer kilométeres távolság sem változtat – írja a Story Magazin nyomán a life.hu.

Palik László is a verseny után vált külön Marsi Anikótól
Fotó: TV2

 

Móricz Dániel nem először volt távol párjától, de 6 év után mégis búcsút mondtak egymásnak, pedig már küszöbön állt a lánykérés.

A legnagyobb port azonban Palik László és Marsi Anikó szakítása kavarta. Egyesek szerint a távolság miatt futott zátonyra a kapcsolatuk, mások szerint mindez már csak a következmény volt.

Címkék#Exatlon

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában