Bulvár-celeb

2021.07.15. 15:50

„Úristen, remélem, nem halt meg!” – Sokkot kapott a fiatal nő, aki 5 embert gázolt el

Szirénázó mentő vitte kórházba azt a 19 éves lányt, aki öt embert gázolt el kedd éjjel a III. kerületben. A fiatal sofőr zokogógörcsben tört ki, és sokkot kapott.

Hatalmas csattanásra és kétségbeesett kiáltásokra rohantak ki házaikról kedden este tizenegy órakor a csendes, óbudai Monostori utcában. Ugyanis egy 19 éves nő az Opeljével öt, az úttesten, sötétben sétáló embert gázolt el, a gyalogosok közül négyen megsérültek.

A Bors úgy tudja, hogy négy nő és egy férfi a Római partról tartottak hazafelé, amikor a baleset történt, de

hogy miért az úttesten sétáltak, méghozzá háttal a forgalomnak, az a helyiek számára is rejtély:

Ez egy nagyon sötét útszakasz, a közvilágítás gyenge, az egyik lámpát még egy fa is takarja, szinte teljes sötétség honol ezen a részen – mesélte a Borsnak egy utcabeli.

Emellett nemhogy járda, egy széles, bokros és fás sáv is van, ahol biztonsággal közlekedhettek volna – ingatta a fejét.

A Bors beszélt az egyik helyi lakóval, aki azonnal kirohant a csattanásra:

Meghallottuk a puffanást, nagy erejű volt, azonnal kirohantunk, mert üvegtörés hangját is hallottuk, először azt hittük, hogy valaki nekirohant a kint parkoló kocsinknak vagy a fának

– mesélte egy helybeli nő.

Amikor kiért, a kétségbeesett sofőr már kipattant a kocsiból. Négyen a fűben ültek, az egyikük viszont a kocsi előtt feküdt, valamelyikük cipője a kocsi tetejére repült az ütközéstől.

Először azt hittem, hogy csak leültek iszogatni a fűbe a műanyag poharaikkal, de aztán megláttam a vérző fejű asszonyt a földön. A fiatal sofőr nagyon megijedt, remegett, és azt kiabálta: úristen, remélem, nem halt meg

– mesélte.

Egy ember azonnal hívta a mentőket:

Próbáltam kommunikálni a földön fekvő nővel, de nem beszélt, azonban végig éber volt. Amikor kiértek a mentők, szerencsére már nem vérzett a feje, és velük már tudott beszélni is. A lány viszont összeomlott. Ő is megsérült, mind a két karja tele volt üvegszilánkokkal. Mondtam neki, hogy nézesse meg a mentőkkel, de ő csak azt hajtogatta, hogy ne vele törődjenek, hanem a sérült nővel. Próbáltam neki és a sérülteknek vizet adni és megnyugtatni. Egy ideig tartotta magát, de amikor odaért az anyukája, elszakadt a cérna, zokogórohamban tört ki – mesélte.

Úgy tudjuk, a fiatal sofőr annyira kiborult, összeroppant, hogy őt is mentő vitte el.

Sajnáltuk a sérülteket is, de a sofőrt is. Ugyanis egyáltalán nem ment gyorsan, és szinte teljes sötétségben áll ez az útszakasz, kivilágítatlan gyalogosokat szinte észre sem lehet venni este – mondta.

Úgy tudni, hogy a nő alkoholtesztje negatív lett, a gyalogosok viszont alkoholt fogyasztottak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában