Bulvár-celeb

2021.06.26. 05:50

Szegedi kettős gyilkosság: így helyezik örök nyugalomra a fiatal párt

V. Dániel szerelemféltésből ölte meg Zoét és Tamást szombat éjjel Szegeden. Most a fiatal hölgy édesapja a Facebookon tette közzé a temetés részleteit.

Forrás: Shutterstock

Szörnyű eset rázta meg Szegedet: múlt szombaton este meggyilkoltak egy fiatal párt otthonukban. Az eset teljesen megrázta a Dél-alföldi várost: rendőrök lepték el a szóban forgó lakótelepet. Azóta kiderült: egy, szintén fiatal gyógyszerész egyszerűen nem volt képes elfogadni, hogy az általa kiszemelt lány mást szeret. Miután a párral végzett, a saját életét is eldobta. A fiatalokkal és magával is egy vadászpuskával végzett, és ráadásul szerelme tárgyát, Zoét még meg is erőszakolta, amikor a lány éppen a haláltusáját vívta – írja a Bors.

A szegedi gyilkosság helyszíne
Fotó: Bors / Móricz István

Dániel az egyetemen ismerkedett meg Zoéval, de a lány nem szeretett volna vele párkapcsolatot kialakítani.

„Hálásak vagyunk, hogy mellettünk álltok kimondhatatlan fájdalmunkban” – ezek pedig már Zoé édesapjának szavai, aki a Facebook-on tette közzé bejegyzését

– írja a Bors.

.Vigaszt nyújt, hogy ennyi jó ember vesz körül bennünket. Közösen búcsúzunk két csodálatos gyermekünktől, Zoétól és Tamástól, hisz együtt hagyták el ezt a világot, mely csupán három hónap boldogságot engedett meg Nekik – olyan igaz boldogságot, amilyen csak nagyon keveseknek adatik meg – így együtt helyezzük Őket végső nyughelyükre. Zoé és Tamás temetését július 2-án tartjuk Ruzsán.” – írta és hozzátette, mindenkit arra kérnek, hogy hatalmas koszorúk és nehéz csokrok helyett egy-egy szál fehér rózsával róják le tiszteletüket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában