Krimi

2021.06.23. 09:08

Pokoli házasság: bosszúból fel akarta robbantani a feleségét

A férfi előre eltervezte felesége meggyilkolásának minden apró részletét. Szerencsére a terve nem úgy sült el, ahogy akarta.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Fel akarta robbantani a feleségét egy férfi, mivel ő és élettársa különköltöztek, amit a férfi mindössze ideiglenes állapotnak tekintett, majd rájött, felesége válásuk miatt 2018 decemberében keresetet nyújtott be a Fejér Megyei bíróságra – írja a Tények alapján a Ripost.

A férj erre nagyon mérges lett, és úgy döntött, meglátogatja a feleségét új otthonában.

Míg felesége dolgozott, addig a férfi másolt kulcsával bement a házba, és az átfolyós gázkészülék betápláló csövét a magával vitt eszközzel átfúrta, a gázcsapot kinyitotta, majd a készülék alá a mosógép és a fal közé egy égő gyertyát helyezett, és távozott a helyszínről.

A feleség egyetlen szerencséje az volt, hogy a robbanás azelőtt következett be, mielőtt hazaért volna. A robbanás megrongálta a fürdőszoba falait, ezáltal anyagi kár is keletkezett.

A nő amikor belépett a házba, azonnal megérezte az erős gázszagot, ezért amilyen hamar csak tudta, elzárta az udvari gázcsapot. Az ügyészség vádiratában a férfival szemben fegyházbüntetés kiszabását, valamint közügyek gyakorlásától eltiltást indítványozott.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!