Bulvár-celeb

2021.05.04. 07:53

Magyar rockzenészt öltek meg a féltékenységi drámában Dunavarsányban

Válóperük napján érkezett feleségéhez és annak új élettársához a dunavarsányi D. Sándor és fia, Sanyi. Apa és fia, a vita hevében, több késszúrással megölte az ismert rockzenész K. Gyulát.

Forrás: Bors

Évike pár hónappal ezelőtt jelentette be Sándornak, hogy elhagyja a családját:

– Ketten éltek itt, és bár Sanyi elég hirtelen haragú, úgy tűnt, semmi gond nincs a házasságukkal – mesélte a Borsnak az egyik szomszéd.

Titkolni akarta új életét

– Évike mindenkit – még a családját is – megdöbbentette, amikor egyik reggel közölte, hogy elköltözik. Semmit nem vitt magával, egyetlen táskával távozott. Azóta sem tudta senki, hogy hol van, mindenkivel megszakította a kapcsolatot, elérni sem lehetett, valósággal eltűnt a Föld színéről

– mondta a férfi.

Csak később derült ki, hogy Évike nem ment messzire. Pár kilométerrel arrébb költözött a helyiek közt is ismert rockzenészhez, K. Gyulához. Azonban akárhogyan is próbálta titkolni új életét, apa és fia rátalált.

Fotó: Bors / Facebook

Késsel felszerelkezve, bosszúszomjasan érkeztek hétfőn hajnalban a férfihoz. Nem véletlenül választották ezt a napot: hétfőn lett volna Sándor és Éva válópere.

A környéken mindenki kedvelte Gyulát, a férfi ismert rockzenésznek számított.

– Régen gyakran koncertezett, több helyen is fellépett, pár éve hagyott fel az aktív zenéléssel – emlékezett az áldozat egyik ismerőse.

A két Sándort az eset után őrizetbe vették, a sokkos állapotban lévő Évát pedig kihallgatásra vitték el. A terrorelhárítók is kivonultak a helyszínre, mert az apa és fia is vadász, több fegyverük is van.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában