mindent elterveztek

2021.04.16. 12:01

Stohl András elmesélte milyen volt a nászéjszakája

Stohl András és felesége mindent eltervezett esküvője előtt. Egy lovastanyán mondták ki egymásnak a boldogító igent, ahol megülték a szakkörű, de annál hangosabb lakodalmukat is. Csak hajnalban csúszott egy kis hiba a számításukba.

20200226, Budapest A Zárójelentés című - Szabó István rendezésében készült - film alkotói adtak interjút a Puskin Kávézóban. Képen: Stohl András színművész Fotó: Knap Zoltán (KZ) Bors

Forrás: Bors / Knap Zoltán

Fotó: Knap Zoltán

Egy házasság és egy hosszú kapcsolat után, úgy tűnik, hogy Stohl András végre révbe ért Vica oldalán, akivel tavaly nyáron, csodaszép esküvőn kötötte össze életét – írja a Bors. A színész és fiatal szerelme a koronavírus-járvány ellenére is igyekezett kihozni a maximumot a nagy napból, így a násznép hajnal négyig bulizott. Ennek következményeként

a nászéjszaka igencsak rendhagyóra sikeredett: az ifjú pár már csak egy mosókonyhában talált helyet arra, hogy elhálja a házasságot.

A családapa erről az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor, péntek este adásba kerülő epizódjában mesélt a LifeTV kamerái előtt.

– Mindent előre megbeszéltünk. Azt mondta, hogy neki egyszer van az életben esküvője, és kért, hogy tiszteljem meg ezt a napot azzal, hogy nem rontom el.

Úgyhogy a ceremónia végéig senki nem ihatott

Talán egy pohár pezsgőt ittunk meg addig, de aztán… – nevette el magát a felvételen Stohl, mókás fintorral utalva rá, hogy a lakodalmon azért poharazgattak rendesen.

Fotó: Facebook

– A nászéjszakánkon sokáig fent voltunk, sokáig tartott a buli. Talán valamikor hajnali négykor lett vége. A lovaspark mellett volt egy panzió, amit sikerült kivennem, vagyis minden vendéget el tudtunk szállásolni. Volt ott egy medence, hajnali négykor a „köménymag” átment oda. Mi Vicával és a szüleivel úgy terveztük, hogy a lakodalom után négyesben hazamegyünk Pomázra, ahol rendesen tudtunk volna aludni, és persze ott meglehetett volna a nászéjszaka is, de nem indultunk haza.

Vica szülei végül a panzióban feküdtek le egy szobában, de nekünk már nem jutott. Mi a mosókonyhában feküdtünk le, vagyis ott volt a nászéjszakánk

– emlékezett vissza a nagy nap lezárására Stohl András, hozzátéve: előtte és utána bőven kárpótolták magukat a furcsán alakult nászéjszakáért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában