Ország-világ

2021.04.24. 10:52

Így táncolnak a budapesti rendőrök – csatlakoztak a Jerusalema kihívásához (videó)

A budapesti rendőrök is csatlakoztak a Jerusalema tánc már világszintűvé nőtt mozgalmához. A BRFK közösségi oldalára is feltöltötte a kihívásról készült videót.

„Ma van Sárkányölő Szent György napja, a Rendőrség napja. Ebből az alkalomból fogadjátok szeretettel a BRFK Közlekedésrendészeti Főosztályának videóját, amibe beletettük lelkünket-szívünket! Igen, bévés kollégáink után mi is csatlakoztunk a Jerusalema táncos kihívásához, amely dal a dél-afrikai Master KG és Nomcembo szerzeménye. Ezzel a videóval szeretnénk megmutatni nektek azt az egységet, összetartozást amit jelent nekünk a nagy kék családunk” – olvasható a BRFK Információs Portál Facebook-oldalán.

Fotó: BRFK Kommunikációs Osztály

„A videóban a BRFK 52 hivatásos rendőre és rendőrségi alkalmazottja szerepel, akik munkaidő után szabadidejükben tanulták be a koreográfiát. A kihívásban résztvevő kollégákat pedig az egész rendőrség támogatta munkájukban, karöltve a rendőrség fotósaival, videósaival és informatikusaival. A helyszínek önmagukért beszélnek, Budapest a leges legszebb város a világon, és néhány magyar néptánc lépéssel belecsempésztük hagyományainkat is a produkcióba” – írták az oldalon. A videót" target="_blank" rel="noopener noreferrer"> itt tudja megnézni.

Borítókép: BRFK Kommunikációs Osztály

Címkék#tánc#BRFK
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!