Ország-világ

2020.12.01. 05:05

Sírva telefonált az édesanya, így tudták megakadályozni a tragédiát, amire a fia készült

A 27 éves fiatal édesanyja értesítette a rendőrséget, hogy öngyilkosságra készül a fia.

Forrás: Shutterstock

Az Őrszem szolgálatot ellátó közterület-felügyelőinkhez péntek késő délután érkezett egy rendőrségi figyelmeztetés, hogy a Hajógyári szigeten egy férfi öngyilkosságra készül. A rendőrséget a fiatal édesanyja riasztotta, mert a fiú felhívta, elbúcsúzott tőle – írja közösségi oldalán az Óbuda-Békásmegyer Közterület-Felügyelet.

A rendőr – közterület-felügyelő páros azonnal a helyszínre sietett. A fiatalt a Hajógyári sziget északi partszakasza mentén találták meg és beültették a szolgálati gépjárműbe, hogy ne hűljön ki, amíg a mentők a helyszínre érkeznek. A fiú azt mondta kollégáinknak, hogy szakítottak a barátnőjével, és ezért döntött úgy, hogy véget vet az életének.

A fiút a mentősök ellátták, majd átadták az édesanyjának, aki vállalta, hogy további orvosi segítséget intéz a fia számára. Az édesanya megköszönte Felügyeletnek és a rendőrségnek, hogy a gyermekét megtalálták, és megmentették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában