végzetes tréfa

2020.11.12. 05:05

Szörnyű halál: elismerték, hogy hagyták megfagyni a családapát (videó)

Tavaly ilyenkor az egész ország azon a kegyetlen tréfán szörnyülködött, ami a nagylóki kocsmában történt. Az egyik törzsvendéget leitatták, majd a székhez kötözték. A férfi az éjszakai hidegben reggelre megfagyott.

Forrás: Bors

Szerdán folytatódott a Székesfehérvári Törvényszéken a nagylóki kötözésként elhíresült büntetőügy tárgyalása.

Elítélte a bíróság azt a négy fiatalt, akik hagytak meghalni egy családapát Nagylókon. A férfit a pultos és három másik vendég kötözte meg, miután részegen elaludt egy széken. A másik négy férfi ezt ugyan nem látta, de a magatehetetlen férfit igen, de nem segítettek neki. Zsolt hiába próbált kiszabadulni, eldőlt a székkel és halálra fagyott. A négy fiatal elismerte, hogy hagyták meghalni a férfit – számolt be az ügyről a TV2 Tények.

A Székesfehérvári Törvényszék a nyolc vádlott közül négyet emberöléssel, a többieket segítségnyújtás elmulasztásával vádol.

A 43 éves férfi szörnyű halálával összefüggésben összesen 8 személyt vonnak felelősségre. Köztük van a kocsmárosnő, egy helyi önkormányzati képviselő és két fiatalkorú gyerek is.

Az emberöléssel vádolt négy ember ügyében november végén tartanak tárgyalást, a segítségnyújtás elmulasztásával vádolt négy embert felfüggesztett börtönre ítélték.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában