Premier

2020.08.19. 11:48

Harsányi Levente alakítja Szepesi Györgyöt a Puskás-musicalben

A Szente Vajk által rendezett darabban Puskás Ferenc életét 1937 és 1960 között követhetik figyelemmel a nézők.

Forrás: YouTube

Augusztus 20-án a budapesti Erkel Színházban 15 és 19 órakor lesz a Puskás-musical előbemutatója. A Szente Vajk által rendezett darabban Puskás Ferenc életét 1937 és 1960 között követhetik figyelemmel a nézők. A musical két újabb szereplőjét, a Szepesi Györgyöt alakító Harsányi Leventét és a Grosics Gyulát megformáló Berettyán Nándort mutatta be az Origo.

Egy olyan musicalből, amely Puskás Ferenc életéről szól, nem hiányozhat az Aranycsapat tizenkettedik játékosa, Szepesi György sem.

A rádióst Harsányi Levente alakítja, aki televíziós és rádiós műsorvezető. 1996 óta vezet műsort, számtalan rádiócsatorna reggeli műsorának házigazdája, társműsorvezetője volt. Fesztiválok zenei műsorát vezeti, jelenleg a közmédia televíziós és rádiós műsorvezetője, egyik arca. Húsz éve, 2000-ben jelent meg könnyűzenei lemeze Húazannya! címmel. A Legjobb rádiós műsorvezető díjas és Regionális Príma díjas szakember a BMI kommunikáció szaka mellett a Postás Zeneiskola tangóharmonika szakát is elvégezte, zongorázik és énektudásával is szórakoztatja közönségét.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=66&v=SHKIrRbG6u8&feature=emb_logo

A Grosics Gyulát játszó Berettyán Nándor 2017-ben végzett a Kaposvári Egyetem színész szakán, a Nemzeti Színház társulatának tagja. Főbb szerepei: Az ember tragédiája, Egri csillagok, Csíksomlyói passió, III. Richárd, Figaro házassága, avagy egy őrült nap emléke, Körhinta, Isten ostora, János vitéz.

A darab szereplői ott voltak a labdarúgó NB I nyitányán, az MTK-FTC mérkőzésen is.

A Puskás-musical nem licensz darab, a produkció teljes egészében magyar szerzemény. A próbák és a bemutató egészségügyi előírásaiban a Magyar Kórházszövetség segíti a produkciót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában