Járvány

2020.04.18. 13:34

Ördög Nóra tolmácsolja a Máltai Szeretetszolgálat ajánlásait (videó)

Tájékoztató kampányt indít a Magyar Máltai Szeretetszolgálat a koronavírus-járvány idején otthon maradó családok számára arról, hogyan tudják együtt, hasznosan, testi lelki egészségben megélni az elzártságot. A karitatív szervezet ajánlásait pszichológus szakemberek állították össze, ismert emberek mondják el és animációs filmek szemléltetik.

Forrás: Magyar Máltai Szeretetszolgálat

„A mostani időszak rengeteg kihívás elé állít bennünket, de a legeslegfontosabb, hogy szülőként is jól vizsgázzunk” – mondja a Máltai Szeretetszolgálat videójában Ördög Nóra.

A műsorvezető a Spar háziasszonyaként évek óta önkénteskedik a máltai szervezet karácsonyi Adni öröm! akciójában. Ezúttal mint otthoni karanténban gyermekeit nevelő édesanya tolmácsolja a Szeretetszolgálat ajánlásait arról, mire érdemes odafigyelni a bezártság idején.

A Máltai Szeretetszolgálat ajánlásait gyermekpszichológus és családterapeuta szakemberek állították össze, és animációs filmek szemléltetik.

A videóban Ördög Nóra tolmácsolásában hívja fel a figyelmet a szervezet többek között a napirend fontosságára, a nyílt és tényszerű beszélgetések jelentőségére, valamint, hogy a rajz, a mese és a játék olyan eszközök, melyek minden korosztályra nyugtatóan hatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában