már most aranylemez

2020.03.10. 16:02

Megjelent az Ossian új klipes balladája

A hölgyeket Nőnap alkalmából köszöntötte a zenekar a „Követem vakon” című lírai számmal, mely az április 17-én megjelenő „Csak a Jót” nagylemez második friss dala.

Forrás: ossian.hu

Vasárnap reggel debütált az új OSSIAN album első klipes dala – a hölgyeket Nőnap alkalmából köszöntötte a zenekar a „Követem vakon” című lírai balladával, mely az április 17-én megjelenő „Csak a Jót” nagylemez második friss dala, és a második a tavalyi, már több, mint 2,6 milliós megtekintésnél járó “Gyönyörű Bolond” után, melyet a zenekar nőnapi ajándékként tesz közzé. A „Csak a Jót” lemez előrendelése épp egy héttel ezelőtt indult el az ossian.hu címen, és már aranylemez volt a videoklip megjelenésének idejére.

Az új videoklipet a festői környezetben lévő, csodálatosan felújított fehérvárcsurgói Károlyi Kastélyban forgatták Radó Norbival és Flatsker Robival (PhotoInvisible), és már az első napon több, mint 60.000-en nézték meg, így jelenleg a 16. legnépszerűbb magyar videó Youtube-on.

A “Csak a Jót” albumot nyitó címadó dal épp egy héttel korábban debütált szöveges videó kíséretében, ezt ennyi idő alatt már több, mint 160.000-en néztek meg, hatalmas népszerűségével a 11. legnézettebb magyar videó volt a megjelenést követően. Ezzel egy időben indult el a zenekar honlapján, az ossian.hu címen az album előrendelése is, és a rajongók első egy hét alatti lelkesedése alapján a “Csak a Jót” már aranylemez, és biztosan halad afelé, hogy megjelenés napjára platinalemez legyen.

Az OSSIAN májustól egészen év végéig folyamatosan koncertezik országszerte, így érdemes figyelni az ossian.hu/koncertek/ oldalt, ahol naprakészen megtalálható minden turnéállomás. A friss lemez megjelenése napján, április 17-én a zenekar hagyományosan dedikálást is tart az Uránia Nemzeti Filmszínházban 16 órától. A “Csak a Jót” budapesti lemezbemutató nagykoncert szeptember 12-én lesz a Barba Negra Trackben, amire a tavalyi teltházas nagykoncerthez hasonlóan nagyszabású programmal és rengeteg új dallal készülnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában