nem tűnt el

2019.08.12. 15:46

Hevesi Tamás: sosem nyomultam

A zenész hamarosan új slágerrel lepi meg rajongóit.

Budapest, 2013. prilis 2. Hevesi Tams nekes az M1 televzis csatorna Ridikl cm ni beszlgets msorban, az MTVA gyrtbzisnak 7-es stdijban. MTVA Fot: Zih Zsolt

Forrás: MTVA

Fotó: Zih Zsolt

A Bosr arról ír, hogy az utóbbi időben keveset hallottunk Hevesi Tamásról, pedig nem tűnt el, saját elmondása szerint nem az a típus, aki bármit megtenne azért, hogy írjanak róla. A hírességektől hemzsegő partik világa idegen a számára. Ő inkább a fellépéseire koncentrál.

Több mint hétezerszer állt színpadon, és folyamatosan járja Magyarországot és a magyarok lakta területeket.

Az egyik legsikeresebb dala a Csak egy életen át kell játszani, amire a mai napig tombol a közönség.

A zenész kirobbanó energiával áll a közönség elé, hiszen híres a sportos életmódjáról, aminek köszönhetően hamarosan új slágerrel lepi meg rajongóit.

„Egy baráti focizáson találkoztam az X-Faktorból ismert Patocska Olivérrel és Dáviddal, akikkel megvolt a közös szimpátia. Fel is vetődött annak a lehetősége, hogy írnának nekem egy dalt” – mondta Hevesi Tamás, aki örömmel fogadta a felkérést.

„Nem vagyok az az ember, aki nyomulna, inkább magam vagyok és teszem a dolgom. Egy igazi zenész nem kizárólag a sikerei miatt zenél és írja a dalokat. A zene az, ami miatt teszi és én is így vagyok ezzel, számomra a dalaim adják az örömöt, boldogságot. Együtt lélegzem velük” – mondja Tamás, aki izgatottan várja az új dal fogadtatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában