Áll az alku

2019.07.22. 18:31

Rászoruló családnak adja nyereményét a győztes

Az évad ed­digi leg­na­gyobb nye­re­mé­nyét, nyolc­mil­lió fo­rin­tot vitt haza Mol­nár-Láng Szil­via. A Szilo be­ce­nevű já­té­kos egy na­gyobb össze­get egy egye­dül­álló édes­anyá­nak ad majd.

Forrás: TV2

Parádés győzelmet nézhettek végig a nézők az Áll az alku péntek esti adásában. A TV2 műsorában Szilo, a háromgyermekes édesanya tette próbára a szerencséjét. Játékát előre eltervezte, és sikerrel végigvitte – írja a Ripost.

„Nagyon régi álmom volt, hogy televízióban szerepelhessek, ezért ez a játék óriási élmény volt számomra. Bár alapvetően inkább megfigyelő típus vagyok, a játékostársaimmal is könnyen megtaláltam a közös hangot. Szuper csapat verődött össze, akikkel tartjuk a kapcsolatot” – mondta el Szilo, aki megérezte, hogy aznap játszani fog. – „A kezdetektől fogva a nyolcas számú táskával szerettem volna versenyezni, így amikor ezt kisorsolták nekem, tudtam, hogy valami történni fog. Hiszek a szavak teremtő erejében, ezért ki is mondtam, hogy én ma játszani fogok. Amikor kiderült, hogy valóban, az egyszerűen csodálatos érzés volt! Eldöntöttem, hogy nem cserélek táskát, mert ha a nyolcasban csak húszezer forint lapul számomra, akkor ennek oka van. Végül kiderült, hogy négymillió forintot rejtett a táska, amit sikeresen megdupláztam.”

A pénz nagyon jó helyre került: a család hamarosan Egyiptomba utazik, ám ami ennél is nagyobb öröm, hogy Szilo még két évig otthon maradhat a kislányával és régi vágyát is valóra válthatja.

„Mindig fodrász szerettem volna lenni, és most végre elvégezhetek egy ilyen végzettséget adó iskolát. Ráadásul tartottam attól, hogy Lucát bölcsődébe kell adnunk, de a nyereménynek köszönhetően velem lehet, míg oviba nem megy. Ez az egyik legnagyobb ajándék, hiszen a gyerekekkel töltött percek megfizethetetlenek” – mondta Szilo, aki fontosnak tartja, hogy szerencséjét olyasvalakivel is megossza, akinek nem olyan könnyű az élete.

„Az ismerősi körömben van egy édesanya, aki egyedül neveli a négy gyermekét, és bár erején felül próbál megadni nekik mindent, ez nem mindig sikerül. Éppen ezért úgy döntöttem, hogy félmillió forintot nekik adok a nyereményemből, hiszen hitem szerint csak az kaphat, aki ad is” – fogalmazott Szilvia.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában