Áll az alku

2019.07.30. 10:18

Milliomos lett a fitt kismama

Ezúttal a 29 éves Tánczos Lilla próbálta ki a szerencséjét és a tudását. Az egykori modell sikerrel is járt, 1,5 millió forinttal távozott a TV2 game show-jából.

Forrás: Bors

Az Áll az alku hétfő esti adásában Tánczos Lilla 1,5 millió forintot nyert – írja a Bors. A korábban modellként, illetve személyi edzőként dolgozó Lilla egy éve adott életet első gyermekének, és sokat gondolkodott azon, jelentkezzen-e a műsorba.

„El sem tudtam képzelni, hogy tudok elszabadulni Léna mellől, de a családom addig biztatott, amíg beadtam a derekam, és nemcsak a férjem, de a nagyszülők is sokat segítettek a kislányom körüli teendőkben. Nagyon örülök, hogy nemcsak nyertem, de remek élményekkel távoztam a műsorból” – mondta Lilla, aki 12 éve alkot egy párt vízilabdázó párjával, Czigány Károllyal és Instagram-oldalán igyekszik megmutatni az anyukáknak, hogy segítség nélkül, otthon, kisgyerekkel is lehet mindennap tornázni.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában