a gyerekei a legfontosabbak

2019.07.19. 10:00

Durván beszóltak Ördög Nórának

Egyik kö­ve­tője úgy véli, a sztár­anyuka pénz­szer­zésre hasz­nálja a gyer­me­keit. Így vá­gott vissza a mű­sor­ve­zető.

Forrás: Shutterstock

Kemény kritikát fogalmazott meg egyik követője Ördög Nórával szemben – írja a Ripost.

A követő szerint a sztáranyuka csak azért oszt meg fényképeket a gyermekeiről, hogy nyerészkedni tudjon rajtuk a különböző reklámok által.

Úgy tűnik, Nóri megelégelte az alaptalan vádaskodásokat, ezért egy hosszas bejegyzésben, az Instagram-oldalán kifejtette a véleményét a témában.

A műsorvezető leszögezte, férjével folyamatosan azon dolgoznak, hogy gyerekeiknek mindent meg tudjanak adni, és szó sincs arról, hogy nyerészkednének rajtuk.

„Soha nem elegyedtem még ezzel kapcsolatban beszélgetésbe senkivel, mert csak intelligensen érdemes erről vitázni.

Nem azért dolgozunk mindannyian, hogy a keresetünket a családunk, a gyerekeink jólétére, nevelésére, a körülményeinek a minél jobbá tételére fordítsuk?

Szerinted ez a pénz mire megy? Használom a gyereket, aztán magamra költöm? Ez a pénz is, mint minden fillér, amit megkeresünk, arra megy, hogy minél szebb és boldogabb életet biztosítsunk nekik”

- fogalmazott a bejegyzésben Nóri.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában