Oscar-gála

2019.02.15. 17:55

Ördög Nóra tudja, mi zajlik a vörös szőnyegen

A TV2 Csoport prémium filmcsatornáján izgulhatjuk végig a mozivilág legfontosabb díjátadóját február 24-én éjjel.

Forrás: TV2

Épphogy elstartol február 17-én a Moziverzum, néhány nappal később óriási meglepetés várja a nézőket a képernyők előtt: a filmrajongók ugyanis idén ezen a csatornán követhetik végig élőben az Oscar-gálát. A közvetítés háziasszonya pedig nem más lesz, mint a lenyűgöző Ördög Nóra. A díjátadót magyar idő szerint február 24-én, vasárnap éjjel 02:00-tól szurkolhatja végig a közönség, de már 00:30-tól érkeznek az élő bejelentkezések, például a vörösszőnyeges bevonulásról.

A műsor ideje alatt folyamatosan érkeznek majd a stúdióba Ördög Nórához a vendégek,

például Balázs Ádám, a Testről és lélekről és az Oscar-díjas Mindenki című filmek zeneszerzője; Borbély Alexandra színésznő; Árpa Attila színész, rendező, producer, forgatókönyvíró; Tóth Barnabás, a Susotázs című film rendezője és Sármán Nóra divattervező is. A stúdióban az Oscar-gála hazai szakértője Dudás Viktor lesz.

És ez még nem minden: a különleges estére a Moziverzum csatorna egy egész héten át segíti a ráhangolódást, február 18-tól ugyanis jön az Oscar-díjas filmek hete. Többek között olyan filmek lesznek láthatók, mint például a Forrest Gump, a Gettómilliomos, a Spotlight: Egy nyomozás részletei vagy a Kémek hídja.

A családi filmek közül pedig érkezik a Shrek, az Egyiptom hercege, az E.T. – A földönkívüli és más közönségkedvencek.

Az animáció szerelmesei is készülhetnek, hiszen szombaton és vasárnap érkezik az Így neveld a sárkányodat 1. és 2. része.

A Jocky TV és a Moziverzum február 17-től többek között az alábbi televíziós szolgáltatók kínálatában érhető el:

· a Telekom Szuper Családi HD és Szuper Családi Mozi csomagjaiban a 162-es, illetve 169-es csatornahelyeken és a TVGO-n is

· a UPC Magyarországnál az 57-es és 55-ös csatornahelyeken. A Jocky TV a Bronz és Gold csomagokban, illetve a TV Comfort és TV Prémium csomagokban, míg a Moziverzum a TV Prémium csomagban, ugyanakkor az első hónapban a TV Gold csomaggal rendelkezők számára is látható lesz

· a UPC Direct műholdas kínálatában – a Jocky TV-t a 44-es csatornahelyen találja meg minden Medium SD, Medium HD és Plus HD előfizető, míg a Moziverzum-ot a 46-os csatornahelyen érik el a Plus HD előfizetők

· a DIGI és az Invitel hálózatain

· a Vidanet Zrt. Digitális Családi csomagjában

· a TARR Kft. digitálisan lefedett hálózatán – a Moziverzum az Extra csomagban az 52-es programhelyen, a Jocky TV pedig a Platina mix és a Filmkalauz csomagokban a 64-es programhelyen.

Ha inkább epizódról epizódra követnénk kedvenc hőseink kalandjait, mintsem egész estés filmekkel szórakoztatnánk magunkat, a legjobb döntés, ha a február 17-én debütáló Jocky TV-t választjuk, hiszen olyan klasszikus sorozatok garmadájából válogathatunk, mint a Dallas, az Álomhajó, a Hegyi doktor- újra rendel, A Klinika, Walker a texasi kopó, a Kastélyszálló vagy a Brown atya, a Mennyei kötelék és a Te szent ég!

Borítókép: Ördög Nóra, a TV2 műsorvezetője

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában