Hitelesítő alkalmazás

2018.10.09. 18:18

Új biztonsági funkcióval gazdagodott a Diákhitel Direkt

Az ügyfelek a jövőben a korábbinál kényelmesebben, úgynevezett mobil token felhasználásával tudnak belépni a rendszerbe.

Megújult a Diákhitel Direkt szolgáltatás, mostantól az egyszerűbb, biztonságosabb és gyorsabb használhatóság érdekében hitelesítő alkalmazás segítségével is megtörténhet a belépés a Diákhitel Központ internetes rendszerébe.

A központ keddi közleménye szerint az ügyfelek a jövőben a korábbinál kényelmesebben, úgynevezett mobil token felhasználásával tudnak belépni a Diákhitel Direkt (www.diakhiteldirekt.hu) alkalmazásba.

Az új szolgáltatás egyszeri regisztrációt követően a Diákhitel Direkt mobilalkalmazáson belül érhető el, segítségével az alkalmazás egy gombnyomásra generálja a számlavezető rendszerbe történő belépéshez szükséges másodlagos jelszót.

A Diákhitel Direkt mobilalkalmazással a diákhitelt igényelt hallgatók bármikor hozzáférhetnek egyenlegükhöz, nyomon követhetik pénzmozgásaikat, vagy informálódhatnak a legfrissebb hírekről

- írták.

Az új belépés technikai hátteréről a https://www.diakhitel.hu/diakhitel-direkt/diakhitel-direkt-mobil.html oldalon találhatók bővebb információk.

A diakhiteldirekt.hu platform 2014 óta elérhető, ingyenesen letölthető, okostelefonokra és táblagépekre is alkalmazható applikációját már több mint 45 ezer ügyfél használja – jelezte a központ.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában