Gazdaság

2016.03.29. 16:53

Ők a legbefolyásosabb nők a magyar gazdaságban

Idén is összeszedte a Forbes magazin, hogy ki az 50 legbefolyásosabb magyar nő a gazdaságban, a közéletben, a médiában és a kultúrában.

A gazdasági szereplőknél a magazin a lista összeállításánál a jelöltek pozícióját, az általuk vezetett szervezet üzleti eredményét, büdzséjét, méretét és az alkalmazottainak számát vették figyelembe. Ezek alapján a magyar gazdaságban ők vannak a legbefolyásosabb nők top 10-es listáján:

A közéleti kategóriában a legbefolyásosabbnak a Forbes Lévai Anikót, a miniszterelnök feleségét találta, de rákerült még erre a listára Dobrev Klára, L. Ritók Nóra, az Igazgyöngy Alapítvány vezetője, Sándor Mária feketeruhás nővér, aktivista, sőt, +1-ként még Orbán Ráhel is.

A médiában az RTL-t vezető Vidus Gabriella lett a legbefolyásosabb, de rákerült a listára Kaminsky Fanny miniszerelnöki kommunikátor, a TV2 gazdasági ügyeit vivő Halkó Gabriella és Mészáros Zsófi, a 444 főszerkesztő-helyettese is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!