11°
10°

Nálunk bármilyen otthonhoz talál hitelt (x)

Az FHB Bank szakértőivel megtalálhatja a megfelelő lakáshitelt és támogatást. Lakáshitel igényelhető új vagy használt lakás vásárlására, új lakás építésére, valamint a meglévő otthon bővítésére, felújítására is – a lehetőségekről ké rdeztük Friesz Anitát, az FHB Bank dunaújvárosi fiókigazgatóját.

 

 

– A béreltet sajátra cserélni, nagyobb vagy kisebb lakásba költözni, építkezni, bővítésbe, vagy korszerűsítésbe fogni – emiatt keresik fel ma az FHB Bankot?

Minden jellemző helyzetre kínálunk megoldásokat. A sokak figyelmét felkeltő közvetlen állami támogatások és az ezekhez kapcsolódó államilag kamattámogatott hitelek kimondottan a gyermekes családok, építkezésbe belevágók számára előnyösek, ezek mellett persze keresettek a piaci kamatozású hiteleink is. A napjainkban nyújtható fair-hitelek egyik típusa rugalmasan követi kamataival az aktuális gazdasági viszonyokat, a másik választható fajtája pedig éveken keresztül fix kamatozású és törlesztésű hitel. Az utóbbival, az FHB Fix Kölcsönökkel akár 5 vagy 10 évre rögzíthető a jelenlegi alacsony kamatszint, egyre többen élnek ezzel a kiszámítható konstrukcióval, ezért jelzáloghiteleink igénylőinek vonzó kedvezményeket tudunk nyújtani a kezdeti költségekre és a kamat mértékére is. A piaci kamatozású lakáscélú hitelek teljes hiteldíj mutatója, azaz a THM értéke 2,89–8,41%. Az elérhető kamat- és díjkedvezmények pontos feltételeiről érdemes egyeztetni banki szakértőinkkel!

– Nincs két egyforma ház és ügyfél, ezért számtalan elképzeléssel és nagyon különböző ingatlanokkal találkozhatnak. Mivel segítik a hitelek és támogatások igénylését?

Az FHB honlapján működő kölcsöntervező kalkulátorunkkal bárki, bármikor belevághat az előzetes tervezgetésbe, bankfiókunkban pedig minden ügyfelünk személyre szabott ajánlatot kaphat. Javasoljuk, hogy az internetes számítgatás után banki tanácsadónkkal is vegyék végig az elérhető akciókat, támogatásokat és kedvezményeket, majd ezekkel hangolják össze a már eltervezett célokat. Kollégáimmal a teljes folyamat során segítséget nyújtunk, tájékoztatást adunk a szükséges lépésekről, megosztjuk hasznos tapasztalatainkat. Bankfiókjainkban a hiteligényléssel együtt praktikusan elintézhető a Családi Otthonteremtési Kedvezmény (a CSOK), az áfa-visszatérítés, valamint a lakásbiztosítás, a számlavezetés, az értékbecslés és az energiatanúsítvány is. A hitel és a CSOK igényléséhez szükséges dokumentumok beküldését és előzetes banki ellenőrzését az ingyenes Online dosszié megoldásunk tovább egyszerűsítheti.

Számolja ki törlesztőrészletét online vagy kérjen ajánlatot fiókunkban!

FHB Bank Dunaújváros, Köztársaság u. 3-5.

www.fhb.hu/lakashitel

A hirdetésben szereplő hitel a Magyarország Kormánya által nyújtott Családi Otthonteremtési Kedvezmény támogatáshoz kapcsolódik. Az FHB Bank Zrt. a Takarék Csoport tagja. Az FHB Bank a hitelbírálat jogát fenntartja. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, 5 millió forint hitelösszeg és 20 éves futamidő feltételezésével, a 2017. április 01. napjától hatályos kondíciók alapján. A feltételek változásakor a THM mértéke módosulhat. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek, a termékek kondícióira és a THM-re vonatkozó részletes információkat a vonatkozó Lakossági Jelzáloghitel Hirdetmények, az Üzletszabályzat valamint a lakossági jelzálogkölcsönökre vonatkozó Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák. 2017. 04. 20.


Legolvasottabb

1
Baleset történt a 6-os úton Rácalmás felé!
2
Jelentkezzen, ha látta a balesetet!
3
Baleset történt a Vasmű úton!
4
Lángra kapott egy hétvégi ház Dunaújvárosban!
5
Épülnek az okos zebrák Dunaújvárosban!
Forma-1 – Egyesült Államok Nagydíja
Hamilton nyert, világbajnok a Mercedes
időjárás / 2 órája
Hétfőn marad a hideg és az eső
Az ország több részében is nagy mennyiségű esőre kell számítani. A hőmérséklet 10 fok körül alakul.
Gyász
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy *VARGA MÁRIA* *(a 2. körzet volt körzeti nővére)* 69 éves korában elhunyt. Szűk körben búcsúzunk tőle.
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *VIDA JÁNOSNÉ* 77 éves korában elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2017. október 26-án 15 órakor lesz a katolikus templom altemplomában. A gyászoló család
nagy váltás / 3 órája
Usain Bolt komolyan gondolja, hogy futballista lesz
Nemzeti ünnep / 4 órája
Szabadságvágyról, hazaszeretetről szóltak a megemlékezéseken
Magyar labdarúgó-válogatott / 5 órája
Trapattoni szívesen lenne magyar kapitány
összeveszett valakivel / 6 órája
Túszokat ejtett egy fegyveres egy angliai szabadidőközpontban
orosz disznóhúsexport / 6 órája
Nevessen Ön is Vladimir Putyinnal!
közérzetünk / 7 órája
Illatos megoldás