Gazdaság

2011.09.15. 16:25

Főszezon a hétvégén

Ha vége a nyárnak, kezdődik a Főszezon - ez nem valami tréfa, hanem nagyon is a valóság: szeptember 17-én és 18-án immár ötödik alkalommal nyílik meg ezzel a címmel Budapesten a belföldi turisztikai kiállítás és vásár.

Osváth Sarolta

A jubileumi kiállítást ezúttal új és különleges helyszínen, Budapest szívében, az Andrássy úton rendezi meg a G-mentor Kft. az Európai mobilitási hét Autómentes hétvége rendezvénysorozattal karöltve. A kiállítás faházait az Andrássy korzón, a Bajza utcától a Deák térig a forgalom elől erre az alkalomra lezárt útszakaszon találják meg a látogatók.
 

- A környezet változik, a hangulat és a színvonal azonban a régi -  hangsúlyozta Galisz Tamás, a G-mentor Kft. ügyvezető igazgatója, a kiállítás szervezője.  - Kiállításunk, híven a Falu a város szívében szlogenjéhez, varázslatos vidéki hangulatot teremtve változatos programokkal, színes forgataggal csábítja a látogatókat. Koncertek és hagyományőrző együttesek műsorai szerepelnek a programban, a kiállítók pedig - a jelenlegi kedvezőtlen gazdasági környezet ellenére is  - kihagyhatatlan akciókkal igyekeznek a belföldi turisták, a magyar családok kedvében járni. A kínálatban mindenki megtalálja majd az igényeinek és a pénztárcájának leginkább megfelelő üdülési, pihenési lehetőséget a négycsillagos szállodáktól a falusi szálláshelyekig. A kiállításon bemutatkozik számos turisztikai marketingszervezet is, hogy ország-világ megismerhesse, mennyi kiváló program, látnivaló és színvonalas szolgáltatás várja országszerte a turistákat. A rendezvényről nem hiányoznak majd a borászatok sem, s a közönség kóstolhat kiváló pálinkát és kézműves magyar élelmiszereket  sajtokat, csokoládékat  is. A Főszezon kiállításon mindenki meríthet ötletet az őszi-téli kirándulásokhoz, az élményekkel teli pihenéshez.

- Reméljük, az idei Főszezon kiállítás a tavalyihoz hasonlóan sikeres lesz és hozzájárul ahhoz, hogy hazánkban az idegenforgalmi szezon egész évben tartson -  tette hozzá Galisz Tamás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!