Gazdaság

2017.08.24. 17:55

Az üzleti siker felelősséggel is jár

A Hamburger Hungária több mint 400 főállású alkalmazottjával egyike Dunaújváros három legnagyobb munkaadójának, és forgalmát, nyereségét tekintve is a régió egyik éllovasa.

A térségben betöltött gazdasági súlyának megfelelően a vállalat számára kiemelten fontos, hogy a lehető legjobb körülményeket biztosítsa dolgozóinak, akik közül legtöbben Dunaújvárosban és a környező településeken élnek.

Kulturált munkakörnyezet, versenyképes jövedelem, kiemelkedő juttatási rendszerés stabilitás. Csak néhány olyan érv, amit a Hamburger Hungária dolgozói példaként szoktak felhozni, hogy miért szeretnek a vállalatnál dolgozni. Emellett gyakran említik a korszerű munkaruha biztosítását, vagy a kedvezményes sportolási lehetőségeket is.

Ez utóbbi azért is fontos, mert a Hamburger Hungária nem csak biztos munkahelyet, stabilitást és fejlődési lehetőséget kínál munkatársainak, de igyekszik kimondottan nagy hangsúlyt fektetni arra is, hogy szabadidejükben lehetőségük legyen a minőségi pihenésre és rekreációra. Ennek részeként a munkatársak jutányos áron vehetik igénybe a vállalat tulajdonában lévő jóléti létesítményeket, így a Baracsi Szabadidőparkot is, amely kiváló lehetőséget biztosít a kikapcsolódásra, de a cégcsoport rendezvényeinek is rendszeres helyszínéül szolgál.

A Hamburger Hungária színvonalas programokkal várja dolgozóit és családtagjaikat a Családi Napon

Figyelnek a kollégák egészségre

A vállalatnál rendszeresek az egészségügyi szűrések is. A cég ezzel is igyekszik méltányolni munkavállalóit. Az éves, rendszeres, minden munkavállalóra vonatkozó orvosi alkalmassági vizsgálaton felül - a cég tervei között szerepel, hogy a közeljövőben saját rendelőt alakít ki, ahol diplomás ápolók vezetésével - a dolgozók különböző alapvizsgálatokon vehetnek részt.

A Dunaújvárosi Szent Panthaleon Kórház közreműködésével a cég lehetőséget biztosít középvezetői részére egyénre szabott menedzserszűrésekre. A cég távlati tervei között szerepel a már említett orvosi rendelő kialakításán túl saját fogorvos alkalmazása és saját munkahelyi bölcsőde kialakítása, melyek jelenleg előkészítő fázisban vannak.

Felelősséggel a dolgozókért

A munkavállalók biztonságát szolgálja a Munkahelyi Egészségvédelem és Biztonság Irányítási Rendszer, melynek keretében külső tanúsító cég évente ellenőrzi a vállalatot a biztonságos munkakörülmények szempontjából. A munkavállalónak lehetőséget biztosítanak elsősegély nyújtó tanfolyamon való részvételre. A 7-es papírgép 1-es kezelőjében található egy újraélesztő készülék. A létesítményi tűzoltók tűzoltás mellett elsősegély nyújtási feladatok ellátására is megbízást kaptak, melynek teljesítéséhez szükséges kiemelt egészségügyi képzésen vettek részt, továbbá újraélesztéshez szükséges defibrillátorral is rendelkeznek, melyet jól és hatékonyan tudnak használni.

Nyitott kapuk a fiatal tehetségeknek

- A Hamburger Hungária nagy hangsúlyt fektet arra, hogy felsőfokú-, illetve középfokú intézmények hallgatói/tanulói a kötelezően előírt szakmai gyakorlatukat a társaságnál megszerezzék, melynek célja egyben az is, hogy a tehetséges fiatalok megismerésével egy esetleges munkavállaló jelöltet szerezzünk a jövőre vonatkozóan. Sőt, speciális szakmai továbbképzésekre vagy akár szakirányú másoddiploma képzésekre is beiskolázzuk a tehetséges fiatalokat. - mondta el Ősi Rita a vállalat személyügyi vezetője.

Az érdeklődőknek lehetőségük van nyílt nap keretében is megismerni a céget, munkakörülményeket. Ezen felül az iskolákat kisebb csoportokban gyárlátogatásra is várják, hogy bővebb információkat gyűjthessenek a cégről és a karrier lehetőségekről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!