Szimpózium

2017.09.21. 12:02

Előadások az építőipar és az acélipar helyzetéről

A Magyar Vas- és Acélipari Egyesülés (MVAE) szeptember 21-én rendezi az építőiparral kapcsolatos acélipari szimpóziumát.

Várkonyi Zsolt

g

Ennek elsődleges céljai között a hazai acélipar és építőipar együttműködésének elősegítse, valamint az építőipar szereplőinek tájékoztatása a hazai, valamint az európai acélipar helyzetéről, kilátásairól, a hazai acélgyártók fejlesztési elképzeléseiről szóló tájékoztatás.

dr. Sevcsik Mónika, az MVAE elnöke

A szimpóziumot dr. Sevcsik Mónika az MVAE elnöke nyitotta meg, majd az egyesülés igazgatója dr. Móger Róbert a nemzetközi és a hazai acélipar pozíciójáról és fejlődési irányairól tartott előadást. A Nemzetgazdasági Minisztérium Iparszabályozási főosztályának vezetője, dr. Nagy Ádám előadásában az acélipari cselekvési program megvalósításának aktuális kérdéseiről tájékoztatott. A konferencia előadói között a hazai acélipari cégek, az ISD Dunaferr Zrt. és az Ózdi Acélművek Kft. mellett a MAGÉSZ, a BME, a Market Építő Zrt. és a Főmterv Zrt. szakemberei tartottak előadást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!