Gazdaság

2011.10.31. 03:28

Tanáccsal segít az iroda

Székesfehérvár - Egy vállalkozói fórum keretében adják át a megyeszékhelyen, a Gazdaság Házában november 2-án a 150 ezredik Széchenyi, valamint az első Agrár Széchenyi-kártyát.

Miskei Anita

Az országos nyitó rendezvényre a Gazdaság Házában rendezett vállalkozói fórumon kerül sor november 2-án, szerdán 14 órakor. A rendezvényen a Széchenyi-terv pályázati forrásairól is informálódhatnak az érdeklődő vállalkozások a Széchenyi Programiroda munkatársaitól. Bemutatják az Agrár Széchenyi-kártyát, szó lesz további Széchenyi-kártya termékekről, vállalkozás-fejlesztési támogatásokról. Cél, hogy a programiroda munkatársai a pályázókat megismertessék az igénybe vehető támogatási lehetőségekkel, és személyre szabott tanácsadással segítsék munkájukat. Tájékoztassák a pályázatok technikai megvalósítása során felmerülő kérdésekről, a problémák megoldási lehetőségeiről a vállalkozásokat. A fórumon előadást tart Krisán László, a KA-VOSZ Zrt. vezérigazgatója, Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, Dávid Ferenc, a Vállalkozók Országos Szövetségének főtitkára, Mórocza-Tavas Eszter, a Széchenyi Programiroda közép-dunántúli regionális igazgatója, Czéghér Ildikó, a programiroda székesfehérvári irodavezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!