Gazdaság

2008.04.04. 02:27

Kamarai évértékelés

Székesfehérvár (tsz) - A megyei kamara tegnapi küldöttgyűlése ünnepélyes percekkel kezdődött: az elmúlt évben Fejér megye gazdaságának kiemelkedően tevékenykedő szereplőit tüntették ki.

Baloghné Tihanyi Szilvia

Az év vállalkozója díjat Szuna Józsefnek a Szuna Gépjármű Értékesítő Kft. ügyvezetőjének, tulajdonosának ítélték oda. Az általa vezetett Opel Szuna Kft. immár országosan is ismert, s az elmúlt időszakban üzletpolitikájának jegyében tovább fejlesztette vállalkozását, emellett a közéletben is aktív szerepet vállal. Az Életműdíjat Domján János sárbogárdi cukrászmester vehette át, aki huszonöt év alatt ötven fős vállalkozássá fejlesztette pékségét és cukrászüzemét. A Fejér megye gazdasága védelméért díjat Kóber Károly rendőr-őrnagy, a móri rendőrkapitányság bűnügyi osztályának főnyomozója kapta. A sajtó munkatársai közül a Fejér megye gazdaságáért 2007 elismerést Méhes Mónikának, a Magyar Hírlap munkatársának, a Fejér Lap szerkesztőbizottsági tagjának ítélték oda a megye gazdaságának a megyei és az országos sajtóorgánumokban objektív és kritikus bemutatásáért. A kitüntetések átadása után Radetzky Jenő, a kamara elnöke többek között arról is szólt, hogy a kamarai önkéntes tagsággal is lehet közfeladatot ellátni. A cél, hogy a civil szféra nagyobb hangsúllyal szerepelhessen minden szinten a döntések hozatalakor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!