Gazdaság

2006.12.19. 03:27

Karbantartók konferenciája a főiskolán

Dunaújváros (tsz) - A karbantartást és javítást oktatók minden évben megrendezik a KAJAOK konferenciát, ez alkalommal a Dunaújvárosi Főiskola lesz a házigazda.

Baloghné Tihanyi Szilvia

A KAJAOK rövidítésű konferencián a főiskolai és egyetemi oktatók találkozhatnak azokkal a szakemberekkel, cégvezetőkkel, akiknél a végzős hallgatók elhelyezkedhetnek majd. Nemcsak előadásokat hallgathatnak a résztvevők, de lehetőség van a cégeknek a bemutatkozásra, szakmai kapcsolatok felvételére, a KF kutatások meghatározására. A XIV. KAJAOK - Karbantartást és Javítást Oktatók Országos Konferenciája - január 25-26-án lesz, a rendező a főiskola gépészeti intézete. A program szerint az első nap a főiskolát, a gépészeti intézetet és a Regionális Egyetemi Tudásközpontot mutatják be az intézetvezetők. A délelőtti szakmai, ismeretterjesztő illetve szponzori előadások után a karbantartás jelenlegi helyzetéről az eltelt időszak tapasztalatairól hangzik el összefoglaló értékelés. Délután a szakmai előadások után a felsőoktatás helyzetéről tanácskoznak, vitáznak a résztvevők. A második nap Budapesten folytatódik a program, ahol a BMF korszerű felsőoktatási intézménnyel, az új épülettel ismerkedhetnek meg a résztvevők. Egy üzemlátogatás is szerepel a programban, majd a Parlamentet is megtekintik a szakemberek. Végül a karbantartás oktatásának időszerű kérdéseit vitatják meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!