11°
15°
10°

DPASE: pénteken érkezik a ZTE

Dunaújváros - Megváltozott a Zalaegerszeg elleni bajnoki labdarúgó-mérkőzés időpontja. A Merkantil Bank Liga NB II tizenkilencedik fordulójára kisorsolt találkozót egy nappal korábban játsszák a csapatok.

Az eredeti időpont szombat 18 óra lett volna, de mivel ezen a napon az MTK együttese a Dunaújváros Stadionban fogadja a Szombathelyi Haladást, ezért pénteken 18 órakor rendezik a Dunaújváros PASE – Zalaegerszegi TE összecsapást. A keddi sajtótájékoztatón a másodedző, Jávorka András képviselte a szakvezetést.

Fotó: Ady Géza

– Múlt héten a Balmazújváros ellen súlyos egyéni hibák miatt szenvedtünk vereséget. Sajnos ezúttal is kiütközött a rutintalanságunk, ami reméljük a lejátszott mérkőzések számával egyenes arányban javul majd. A mostani ellenfelünk, a Zalaegerszeg a másodosztály egyik kiemelkedő csapata, amely jelenleg feljutást jelentő második helyen áll a tabellán. Természetesen, ők a találkozó toronymagas esélyesei, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy megnehezítsük a dolgukat.

A csapattagok közül ezúttal a kapus, Dániel Csaba mondta el a véleményét.

– A múlt héten meg volt az esélyünk, hogy legyőzzük a Balmazújvárost. A találkozó hajrájában azonban olyan egyéni hibákat követtünk el, amelyek ezen a szinten nem megengedettek. Ezeket a pillanatnyi megingásokat kell kiküszöbölnünk, csak akkor lehet esélyünk a tavaszi szezonból még hátralévő mérkőzéseken.

A forduló további párosítása a következő: Soroksár – Szeged-2011, Szigetszentmiklós – FC Csákvár, Budaörs – Szolnoki MÁV FC, Vác FC _ Balmazújváros, Mezőkövesd – Soproni VSE, Gyirmót FC Győr – FC Ajka, BFC Siófok – Kisvárda.

 


Legolvasottabb

1
Darázstámadás történt a Római óvodánál! (frissítve)
2
Holttestet találtak a dunaújvárosi Kikötő-öbölben
3
A dunaújvárosi uszodában forgatott az Oscar-díjas Jennifer Lawrence
4
Feltörtek egy dunaújvárosi lángosost
5
Tovább a megkezdett úton! Interjú Hwang Seong Hakkal, a Hankook ügyvezető igazgatójával
kedves gesztus
Vége a reptéren elkóborolt plüssmacik korának (videó)
kosáreső / 25 perce
Fölényes győzelmet aratott idegenben a Körmend
A magyar együttes 17 ponttal diadalmaskodott.
Gyász
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *id. TAMANKÓ FERENC* 86 éves korában elhunyt. Temetése 2017. szeptember 22-én, pénteken 11 órakor lesz a daruszentmiklósi temetőben. A gyászoló család
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *PRIBÉK LÁSZLÓNÉ* életének 64. évében elhunyt. Temetése 2017. szeptember 25-én 13 órakor lesz a dunaújvárosi temetőben. A gyászoló család
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *VUKOV IRÉN* 88 éves korában megtért őseihez. Temetése 2017. szeptember 22-én 10 órakor lesz a dunaújvárosi temetőben. A gyászoló család
Évadnyitó közgyűlés / 1 órája
Ezek az ügyek kerültek napirendre a közgyűlésen!
Szabó Szabolcs
Kohász kézi / 1 órája
Győzelmet aratott a kohász, pedig sok helyzetet kihagyott!
Jankó Árpád
Diákolimpia / 1 órája
A 140-en birkózó közül több dunaújvárosi országos döntőbe jutott!
Gallai Péter
DPASE / 2 órája
Fejben végig ott kell lenniük! Ezen a meccsen múlik biztos győzelem
Gróf András
Lányára hagyta a céget / 3 órája
Elhunyt a L'Oréal örököse
Dunaferr SE / 3 órája
A fiatalokra épít a röpi csapat! A legtöbb játékos életkora húsz év alatt van
Gróf András