Foci

2016.02.26. 16:30

DPASE: nem lesz könnyű megállítani a Vácot

Dunaújváros - A Merkantil Bank Liga NB II tizenhetedik fordulójában ma 14 órakor a Vác FC gárdáját fogadja a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata.

Gróf András

A váciak az utolsó előtti, kieső helyen zárták az őszi szezont, de a tizenharmadik forduló óta nem szenvedtek vereséget. Előtte Sisa Tibor vezetőedzőt, az egykor Dunaújvárosban is tevékenykedő Nagy Tibor váltotta, akinek vezetésével még az ősszel otthon legyőzték az FC Ajkát és a Budaörsöt, míg döntetlent játszottak Szigetszentmiklóson. Jól kezdték a tavaszt is, hiszen hazai környezetben, a hajrában szerzett két góllal megverték a feljutásra nagy eséllyel pályázó Mezőkövesd együttesét. A kiesés ellen menekülő váciak a Dunaújváros Stadionban is győzelmi reményekkel lépnek majd pályára. A mai találkozó játékvezetője Lovas László lesz, akinek munkáját asszisztensként Kiss Balázs és Máyer Gábor segíti majd.

A tizenhetedik forduló további párosítása a következő: Soroksár - FC Csákvár, Szigetszentmiklós - Soproni VSE, Szeged-2011 - BFC Siófok, Gyirmót FC Győr - Kisvárda, FC Ajka - Szolnoki MÁV FC, Mezőkövesd - Balmazújváros, Budaörs - Zalaegerszegi TE.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!