17°

DPASE: nem lesz könnyű megállítani a Vácot

Dunaújváros - A Merkantil Bank Liga NB II tizenhetedik fordulójában ma 14 órakor a Vác FC gárdáját fogadja a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata.

A váciak az utolsó előtti, kieső helyen zárták az őszi szezont, de a tizenharmadik forduló óta nem szenvedtek vereséget. Előtte Sisa Tibor vezetőedzőt, az egykor Dunaújvárosban is tevékenykedő Nagy Tibor váltotta, akinek vezetésével még az ősszel otthon legyőzték az FC Ajkát és a Budaörsöt, míg döntetlent játszottak Szigetszentmiklóson. Jól kezdték a tavaszt is, hiszen hazai környezetben, a hajrában szerzett két góllal megverték a feljutásra nagy eséllyel pályázó Mezőkövesd együttesét. A kiesés ellen menekülő váciak a Dunaújváros Stadionban is győzelmi reményekkel lépnek majd pályára. A mai találkozó játékvezetője Lovas László lesz, akinek munkáját asszisztensként Kiss Balázs és Máyer Gábor segíti majd.

A tizenhetedik forduló további párosítása a következő: Soroksár – FC Csákvár, Szigetszentmiklós – Soproni VSE, Szeged-2011 – BFC Siófok, Gyirmót FC Győr – Kisvárda, FC Ajka – Szolnoki MÁV FC, Mezőkövesd – Balmazújváros, Budaörs – Zalaegerszegi TE.


Legolvasottabb

1
Halálos gázolás Dunaújvárosban, a Papírgyári úton
2
Eltűnt egy 15 éves lány Előszállásról
3
Kutyára támadó darazsak a Római óvodánál!
4
Darázstámadás történt a Római óvodánál! (frissítve)
5
Arcon ütötte és megrúgta élettársát egy buszmegállóban a dunaújvárosi férfi
Jégkorong
Agárdy Csaba
Dunaújvárosi Acélbikák – Vienna Capitals II: Lendületes meccs, hét hazai góllal
apostoli buzdítás / 2 órája
Önkorrekcióra kérik Ferenc pápát
Arra kérik, hogy Amoris laetitia (A szeretet öröme) kezdetű apostoli buzdításának „tévedéseit” javítsa ki, és határolódjon el tőlük.
Gyász
Megtört szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy a drága jó feleség, édesanya, testvér *TÍMÁR LAJOSNÉ* *(szül.: Báló Katalin) a Fékon volt dolgozója* 84 éves korában elhunyt. Temetése 2017. szeptember 28-án 13 órakor lesz a Dunaújvárosi Kegyelet Bt. rendezvénytermében. A gyászoló család
Dél-Amerika / 2 órája
Ismét közelebb hozta a világot a Nap Háza – Hold Udvara Kulcson
Szabó Szabolcs
Dunaferr SE / 2 órája
Hatvany Zsolt remekül irányított
Gróf András
Asztalitenisz / 2 órája
Két győzelem a rajton
Jankó Árpád
Kézilabda / 2 órája
Sebességbeli különbség
Jankó Árpád
39 millió dollár / 3 órája
Kémfilm taszította le a trónjáról a Stephen King-horrort
Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics / 3 órája
Egyedül az Újpest tudta legyőzni vízilabdázóinkat a nemzetközi tornán
Gallai Péter