Foci

2015.01.01. 17:55

Pénteken kezdődik a XIII. Carissa Kupa

Dunaújváros - Péntek délután kezdődnek a háromnapos kispályás labdarúgó XIII. Carissa Kupa küzdelmei a Dunaújváros Sportcsarnokban.

Gróf András

Tizenhárom órakor a nagy teremben a GBB Kft. Fejó-Therm Kft., a kis teremben pedig a Csövesek FC Pelsotool találkozóval kezdődnek meg az A csoport küzdelmei. Ezen a napon még a B , C és D csoportban döntenek a sorrendről. Szombaton kilenc órától a E , F , G és H jelű kvartettek következnek. A csoportok első két helyezettje jut tovább, míg a harmadikok a vigaszágon a Zeus Kupáért küzdhetnek tovább. Vasárnap már az egyenes kieséses szakasz összecsapásait, valamint a gálamérkőzéseket, illetve Szász Kitti freestyle világbajnok bemutatóját láthatják a nézők. A rendezvény ideje alatt tombolát lehet vásárolni, melynek fődíja két személyes utazás az AS Roma - Udines olasz bajnoki mérkőzésére. A bevételt teljes egészében a jótékony célra fordítják a szervezők. A Carissa Kupa díjazása: 1. helyezett 200 000 Ft + oklevél + serleg + vándorserleg + egyedi érem, 2. helyezett 80 000 Ft + oklevél + serleg + egyedi érem, 3. helyezett 50.000,- Ft + oklevél + serleg + egyedi érem. Tárgyjutalomban részesül a torna gólkirálya, a torna legjobb kapusa, a legjobb mezőnyjátékosa és a döntő legjobb játékosa is.

Fotó: Ady Géza

A csoport: GBB Kft., Fejó-Therm Kft., No Name, BPM. B csoport: Csövesek, Dunabiztos-Micro, FC Pelsotool, Színesceruza. C csoport: Háromkirályok FC, Frankcity Kálvin Iskola, Unknown Soldiers, Baracs U21. D csoport: Kaminokupa.hu, Fehérvár Futsal, Schell Dunaújváros, Mirage. E csoport: Miller Pub, Páldeák Kft., Sárépszer, Hodro Szerviz. F csoport: Dunaferr Vasas, Mészi-Frucht Kft., Hungária, Holler UFC U21. G csoport: Karmacsi Autó, Dusnok, Siker Ablak, Zéró Tolenrancia. H csoport: Döcös, Barna Team, Multisteel Hungary, Young Boys.

A Carissa Kupa eddigi győztesei: Karmacsi Autó (2003, 2005, 2006, 2008, 2009, 2010, 2012), Carissa Virág (2004), Bádogos (2007), Csövesek (2011, 2014), Döcös (2013).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!