Értékes pontot szereztek

2018.03.21. 20:34

Kisapostag a mély talajon is befogta az élvonalbeli Sárszentágotát

A hazaiak az utolsó percben tizenegyessel mentették a pontot. A Duna menti csapatnak mindenképpen hízelgő eredmény az élvonalbeli Ágota elleni döntetlen.

Horváth László

A kellemetlen talajú pályán a csapatoknak nehéz dolguk volt. Pirosban Barabás Máté üldözi a kisapostagi Varjas Csabát Fotó: a szerző

Kisapostag–Sárszentágota 1–1 (0–0)

Kisapostag: Oláh, Dénes, Major, Pék, Fürj, Bakos, Varjas, Molnár, Csima, Törjék, Halasi. Cserék: Cislo, Schreber, Szabó, Kiss.

Sárszentágota: Golenya, Knapp, Ludányi, Virág, Fazekas, Schneider, Kovács, Barabás, Grega, Kulcsár, Reichardt. Cserék: Kiss, Böröndi.Góllövők: Grega Gábor, illetve Kisapostagtól Fürj Ádám.

Jók: mindkét részről az egész csapat, kiemelve a hazaiak közül az egyenlítő találatot szerző Fürj Ádámot.

Küzdelmes és sárdagasztós mérkőzésen a Kisapostag az utolsó percben mentett pontot az öt hellyel előrébb lévő lista szerinti harmadik Sárszentágotától. Az első félidőben a felek között kiegyenlített játékot láthattunk.

A kellemetlen talajú pályán a csapatoknak nehéz dolguk volt. Pirosban
Barabás Máté üldözi a kisapostagi Varjas Csabát Fotó: a szerző

A második menetben inkább a Duna menti csapat volt mezőnyfölényben. Ennek ellenére mégis a vendégeké volt az első találat. Az 50. percben a kapu előtt elvesztett hazai labdára kiugrasztott jobb oldali ágotai szélső tizenhat méterről leadott lövése csordult túl a kisapostagi kapuson. A hosszú oldalon érkező Gregának már nem okozott gondot a labda hálóba juttatása. A gól után felélénkült a hazai csapat, de próbálkozásaikat csak a 90. percben koronázta siker. Tizenegyesből Fürj Ádám mentette a hazai becsületet.

A találkozó végén Bakos Zsolt rendkívül elégedett volt a csapatával, közülük is a gólszerző Fürj Ádámmal. Sárszentágota technikai vezetője Schneider Zoltán szerint a pálya állapota nem tette lehetővé a földön folyó passzos játékot, így nehéz dolga volt a csapatnak. A végén egy sajnálatos eset miatt kapott büntetővel egyenlített a Kisapostag. A játékosokkal maximálisan elégedett volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!