Foci

2011.07.07. 16:20

Kettős győzelemmel jutott tovább a Ferencváros

A Ferencváros 2-0-ra diadalmaskodott csütörtökön az örmény Ulisses otthonában, így kettős győzelemmel, 5-0-s összesítéssel jutott be a labdarúgó Európa Liga selejtezőjének 2. fordulójába.

MTI

A Ferencváros a következő körben a norvég Aalesund és a walesi Neath párharcának győztesével találkozik, itt az első mérkőzést 4-1-re nyerte a skandináv alakulat.

 EL-selejtező, 1. forduló, visszavágó:
Ulisses (örmény)-Ferencváros 0-2 (0-1)

Jereván, 1000  néző, v.: Derdo (ukrán)
    Továbbjutott: a Ferencváros, kettős győzelemmel, 5-0-s összesítéssel
    gólszerzők: Abdi (35., 11-esből), Oláh (97.)
    sárga lap: A. Grigorjan (15.), Zokou (77.)

    Ulisses:

Malkov – Ugrekelidze (Manaszjan, 88.), Hahnazarjan, Kraszovszki, Andrikjan – Szahakjan (Nranjan, 88.), A. Grigorjan, Adamjan (D. Grigorjan, 59.), Bareghamjan – Dzsikia, Zokou

    Ferencváros:
Ranilovic – Balog, Grúz, Otten, Junior – Maróti (Rósa, a félidőben), Morales (Csizmadia, 60.) – Jovanovics, Andrezinho, Abdi (Oláh, 63.) – Felipe Félix

 Prukner László együttese az első mérkőzésen háromgólos előnyt harcolt ki, ennek következtében nem kellett minden áron támadnia. A magyar csapat védelme biztosan állt a lábán, ráadásul az "odavágón" eredményes Felipe Félix büntetőt harcolt ki, amelyet  Abdi értékesített, ezzel pedig gyakorlatilag el is dőlt a továbbjutás.
 A fordulást követően is inkább a zöld-fehérek akarata érvényesült, több helyzetet is kidolgoztak, végül a csereként beállt Oláh a 97. percben állította be a végeredményt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!