Foci

2015.03.27. 17:34

Győrben lépnek pályára a futsalosok

Dunaújváros - A válogatott Eb-selejtezője miatt hosszú szünet volt a futsal NB I-ben, de hétfőn három találkozóval folytatódik a bajnokság felsőházi küzdelme.

Gróf András

A Dunaferr-DF-Renalpin FC szakosztályvezetője, Zemankó Zoltán a pénteki sajtótájékoztatón beszélt a csapat előtt álló feladatról.

- Hosszú szünet volt a bajnokságban, de a válogatott eredményesen szerepel, hiszen csoportjában a második helyen végzett, így pótselejtezőt vívhat az Eb részvételért. Reméljük a jövőben mi is adhatunk majd játékost a nemzeti csapatba. Együttesünk heti három edzéssel, és edzőmérkőzéssel készült. Hétfőn Magyarország egyik legjobb csapatához a Rába ETO-hoz utazunk. A 18.15 órakor kezdődő találkozón szeretnénk meglepetést okozni.

A csapat meghatározó játékosa, Aradi Csaba röviden értékelte a felkészülést.

- Betanultuk azokat a játékelemeket, amire szükségünk lesz hétfőn. Agyőriek keretében jó légiósok vannak, és a hazai játékosok közül többen szerepeltek a válogatottban. Nem mi vagyunk az esélyesek, de mindent megteszünk a legjobb eredmény elérésének érdekében.

A klub stratégiai menedzsere, Budavári Árpád már a jövőről beszélt.

- A bajnoki szünetet már a jövőépítésével töltöttük. Előrehaladott tárgyalásokat folytattunk a jelenlegi támogatóinkkal, és a jelek szerint jövőre még erősebb csapattal vághatunk majd neki a bajnokságnak. A bázis szélesítése érdekében együttműködési szerződést kötöttünk a Holler FC-vel, így a jövőben további hatvan gyerek versenyeztetését kell biztosítanunk.

Címkék#futsal

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!