Idegenbeli győzelem

2017.09.17. 20:40

Bravúros siker! Harminchat meccses veretlenségi sorozatot szakított meg a DPASE!

Bravúros idegenbeli győzelmet aratott az NB III Közép csoportjának hatodik fordulójában szombaton a DPASE labdarúgócsapata.

Gróf András

dpase

Duna Aszfalt TVSE -Dunaújváros PASE2-3 (0-1)

Városi Sportcentrum, 300 néző. Vezette: Nagy Róbert (Punyi, Köteles).

Duna Aszfalt TVSE: Helesfay – Oláh, Csáki, Juhász L. (Markó az 58. p.), Tölgyesi, Puskás, Polyák, Bartucz (Annus a 46. p.), Kirchner (Szabó L. a 70. p.), Kardos, Kocsis G. Vezetőedző: Szabó István.

Dunaújváros PASE: Vaszócsik – Tóth Á. (Ferencz az 58. p.), Csendes, Farkas V., Király B., Karacs, Zvara (Dorogi R. a 80. p.), Barna, Csehi T. (Sándor T. a 19. p.), Tóth T., Szepessy R. Vezetőedző: Dobos Barna.

A piros mezes dunaújvárosiak idegenben nyertek Fotó: ZsE

Jól tartotta magát az első félidőben a dunaújvárosi alakulat. A mezőnyben a hazaiak játszottak fölényben, de a DPASE játékosai rendre veszélyes ellentámadásokat vezettek. A harminckilencedik percben Király Bence találatával a vezetést is sikerült megszerezniük az újvárosiaknak (0-1). A hatvanharmadik percben Annus révén egyenlített a Tiszakécske (1-1). Hét perccel később Zvara beadást a nem sokkal korábban beállt Ferencz fejelte a hazaiak kapujába (1-2). Négy perccel az rendes játékidő vége előtt Puskás közelről ismét egalizálta az állást (2-2). A nyolcvannyolcadik percben Csendes egy sarokrúgást követően bólintott a hálóba (2-3).

Dobos Barna: – Remekül helytállt az egész csapat, hiszen amikor gólt kaptunk, arra szinte azonnal tudtunk válaszolni. Az mutatta az erőnket, hogy amikor plusz energiákat kellett mozgósítanunk, akkor azt mindig sikerült megtenni. Három gólt szerezve teljesen megérdemelt győzelmet arattunk.

További eredmények: Rákosmente KSK – PMFC 0-3, Kozármisleny – Makó-Foci Kft. 2-0, Iváncsa – Mórahalom 3-2, Szekszárd – FC Dabas 1-1, Szentlőrinc – SZEOL 2-1, Hódmezővásárhely – Budapest Honvéd II 1-1, Vecsés – Paksi FC II 0-2. GA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!